Beste Sanne, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Fresk tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ptima
Beste mevrouw Broekers, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Fred la Bretonniere tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Al verschillende malen iets gekocht, van handtassen tot portemonnees. Goede prijs en kwaliteit. Telkens ik in Maastricht ben ga ik eens langs. De moeite waard.
Beste Patricia, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe aanwinsten! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
IK heb al meerdere tassen gekocht bij Van Os goede service.
Hele mooie webshop met prachtige kwaliteit tassen. Mijn tas was goed verpakt tegen beschadigingen en werd erg snel geleverd. Ik ben er heel blij mee!
Beste Sandra, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Michael Kors tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ze nemen de tijd voor je , vriendelijk en behulpzaam
Beste Sandra, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Inyati tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste mevrouw Wassenaar, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed product en snelle levering
Beste Corrie, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een compliment voor de snelle service van bezorgen tot retouren alleen wel jammer dat bij het retouren je eigen kosten zijn. Nu zal ik twee keer nadenken of ik een bestelling ga plaatsen waarover ik twijfel.
Beste Dyonne4, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Flora & Co tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede webshop. Snelle verzending en levering
Beste Danielle, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Bear Design tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Op maandag de koffer besteld , en op woensdag werd hij al bezorgd . Dat is toch fantastisch
Beste Sarah, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Uitstekend koffer en prijs en snel service.
Beste Ricky, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je mooie koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Er werd mij een foute zending gestuurd en moest de tas terugsturen. Kreeg een etiket opgestuurd zodat ik de terugzending niet hoefde te betalen. Toppie!!! Nu werd mij de goede tas opgestuurd maar moest evengoed 3.95 verzendkosten betalen. Heb dus 2 maal verzendkosten betaald,wat dus niet de bedoeling is door een fout van vanos.
Beste Marjo, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Als er iets fout gaat herstellen we het. U heeft maar 1 keer € 3.95 betaald bij de verzendkosten, Wij kunnen dit niet 2x in rekening brengen, dat zou niet netjes zijn. Veel plezier met je Flora&Co tas Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Supersnel geleverd. Netjes verpakt.
Beste Desiree, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Bear Design Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Werd vriendelijk geholpen in de winkel bij omruilen van tas.
Beste Raymond Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Mosz tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Was op zoek naar 2 cabin trollys voor korte trips. Werd prima geholpen en kreeg advies in de mogelijkheden. Na een keuze gemaakt te hebben werden de trollys de volgende dag thuis bezorgd. Perfect!!!
Beste Peter, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Samsonite koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijke en vakkundig advies. Nemen ruim de tijd voor de klant. Leveren volgens afspraak.
Beste Hans, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Samsonite koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
2 artikelen tegelijk besteld. Ook beide een brievenbus pakket. Bij ontvangst zat er 1 artikel in en op pakbon stond dat het andere nagezonden werd. Verder geen mail meer of een nieuw zendingsnummer. Na een week zelf gebeld en zou toevallig volgende dag geleverd worden. Afwachten dus. Vind het niet heel erg service gericht.
Beste Nancy, Dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat e.e.a. niet is verlopen als zou moeten. Onze excuses hiervoor. Veel plezier met uw beide artikelen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Wat een keuze bij Van Os, maar ze houden het overzichtelijk voor je. Bestellen was eenvoudig en de levering supersnel namelijk de volgende dag al. Top service! ❤️
Beste mevrouw Hellen, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Flora& Co Tassen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste mevrouw Uijttewaal, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Eastpak Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer goede ervaring, ga voor een volgende tas zeker weer bij van Os kijken.
Beste Marion, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw SuitSuit Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn bestelling is snel geleverd en was leuk verpakt. Ik had bovendien ook nog voorjaarskorting. De tas is precies zoals verwacht.
Beste Demi, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Flora&Co Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Miste alleen de aankondiging per mail mbt de bezirging
Snelle levering, ziet eruit als foto. Heel blij mee
De tas werd zeer snel geleverd en komt overeen met de informatie op de website. Mooie kwaliteit leer en praktisch in gebruik.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG