Perfect voor een eerste ervaring

Snelle reactie En levering

Portemonnee besteld en keurig snel geleverd.

Snel Goed verpakt Kwaliteit tassen

Perfecte snelle levering

Prachtig ruim verstuurd em super goed beschermd tegen schudden van deze tas Werd keurig op de hoogte gesteld van moment dan het kado op transport ging en moment dat Post nl het kado bij mij thuis deed leveren Dikke 9 en half voor deze firma

Mooie tassen

Tassen koop ik altijd bij Van Os.

Een zeer snelle levering, en tevreden over de clutch.

Hele goede service

Hele goede service, veel keus in tassen en koffers

Alles verliep snel en soepel.

Mooie produkten

Tas was mooi verpakt, precies zoals foto’s op de site….tevreden!

Goede voorlichting

Alle tijd werd genomen om te komen tot een goede keuze wat betreft de koffers. Er was er een op voorraad en we besloten ze alle twee thuis bezorgd te krijgen. Dat ging zorgvuldig en ze waren er supersnel.

Prefect

Erg snel bezorgd, vandaag besteld morgen bezorgd en ook mooi ingepakt.

zijn vaktechnisch en klant vriendelijk geadviseerd.

Degene die ons hielp was prettig en vakbekwaam heeft ons goed geadviseerd

Alles naar tevredenheid

Het artikel was op tijd geleverd en zag er netjes verzorgd uit.

Top tas en goede service.

Leuke tas en de service en nalevering van schouderband is goed

Mooie producten fijne klantenservice

Mooi assortiment en klantenservice heeft mij goed geholpen

Die was geweldig

Was geweldig

Slecht ingepakt!

Mijn kleine tasje zat los in een veel te grote doos. Het vloeipapier zat er opgevouwen bij! Jammer.

Mooie producten

Fijne website en mooie producten

Gemakkelijk te bestellen, hoede levering.

Snelle nette bezorging

Een boodschappen trolly gekocht. Werd netjes ingepakt meteen gebruiksklaar , opgestuurd binnen de afgesproken tijd.

Heel goed!

Snelle levering.

Goede prijs en snelle service

Ik had mijn tas, die ik mee wilde nemen op vakantie, sn thuis. Dik tevreden.

Utrechtse medewerkster arrogant en onvriendelijk

Ik ben op zoek naar een leren rugtas met laptopvak. In Utrecht de winkel eens ingelopen om te kijken. De verkoopster (oudere vrouw) bleef ongeveer binnen een straal van 30 cm van mij. Ik was zelfs bang dat ze mij ging zakkenrollen. Na kijken en het passen van 2 tassen vroeg ik of de studentenkorting ook geldig is op sale. De mevrouw zei van niet, werd panisch en ging met pen op bordjes schrijven dat er op sale geen studentenkorting is. Ik vroeg daarna waarom dat niet is, want dan is de sale eigenlijk een stuk minder voordelig (lees evenveel korting als de gewone prijs met studentenkorting), ging die vrouw zeggen dat dat niet klopt en dat de studentenkorting ook niet terecht is en dat je geen tas moet zoeken als e het niet kunt betalen. Ik stond net op het punt om 200 euro uit te geven, maar ben toch maar vertrokken. Nooit meer van OS voor mij.

Prima service!

Prima service!

Goede service en snel geleverd!

Heb de tas online besteld en was snel binnen. Ook werd er een goede service geregeld op mijn vraag waar gelijk op gereageerd en naar gehandeld werd. Zal in de toekomst zeker hier nog tassen kopen. Deze zaak is een aanrader!

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG