Snelle reactie En levering
Portemonnee besteld en keurig snel geleverd.
Beste Miriam, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Burkely portemonnee! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel Goed verpakt Kwaliteit tassen
Beste Marlies, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Kipling tassen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prachtig ruim verstuurd em super goed beschermd tegen schudden van deze tas Werd keurig op de hoogte gesteld van moment dan het kado op transport ging en moment dat Post nl het kado bij mij thuis deed leveren Dikke 9 en half voor deze firma
Beste mevrouw Parmentier, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Florence tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Tassen koop ik altijd bij Van Os.
Beste Mirjam, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een zeer snelle levering, en tevreden over de clutch.
Beste mevrouw Grinwis, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Bulaggi clutch! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Hele goede service, veel keus in tassen en koffers
Alles verliep snel en soepel.
Beste Diny, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw the Monte tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Tas was mooi verpakt, precies zoals foto’s op de site….tevreden!
Beste Sonja, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Enrico Benetti tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alle tijd werd genomen om te komen tot een goede keuze wat betreft de koffers. Er was er een op voorraad en we besloten ze alle twee thuis bezorgd te krijgen. Dat ging zorgvuldig en ze waren er supersnel.
Beste Beppie, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Samsonite koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Erg snel bezorgd, vandaag besteld morgen bezorgd en ook mooi ingepakt.
Beste heer Heydari, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Castelijn en Beerens tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Degene die ons hielp was prettig en vakbekwaam heeft ons goed geadviseerd
Beste heer Boersma, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw decent koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Het artikel was op tijd geleverd en zag er netjes verzorgd uit.
Beste mevrouw van der Schagt, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Secrid portemonnee! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Leuke tas en de service en nalevering van schouderband is goed
Beste mevrouw Grooth, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je WimonaTas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooi assortiment en klantenservice heeft mij goed geholpen
Beste Alex, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Piguadro Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Was geweldig
Beste Nel, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Flora&Co Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn kleine tasje zat los in een veel te grote doos. Het vloeipapier zat er opgevouwen bij! Jammer.
Beste Yvonne, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de aanlevering van het pakket. Wij sturen jou een persoonlijk bericht om eea op te helderen. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Fijne website en mooie producten
Beste Nancy, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Spikes&Sparrow Tas en Secrid Wallet! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Gemakkelijk te bestellen, hoede levering.
Beste Ton, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Travelite tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een boodschappen trolly gekocht. Werd netjes ingepakt meteen gebruiksklaar , opgestuurd binnen de afgesproken tijd.
Beste Meneer van Gent Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Rolser Boodschappenwagen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering.
Beste Marina, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je LouLou Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik had mijn tas, die ik mee wilde nemen op vakantie, sn thuis. Dik tevreden.
Beste Tineke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Kipling Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik ben op zoek naar een leren rugtas met laptopvak. In Utrecht de winkel eens ingelopen om te kijken. De verkoopster (oudere vrouw) bleef ongeveer binnen een straal van 30 cm van mij. Ik was zelfs bang dat ze mij ging zakkenrollen. Na kijken en het passen van 2 tassen vroeg ik of de studentenkorting ook geldig is op sale. De mevrouw zei van niet, werd panisch en ging met pen op bordjes schrijven dat er op sale geen studentenkorting is. Ik vroeg daarna waarom dat niet is, want dan is de sale eigenlijk een stuk minder voordelig (lees evenveel korting als de gewone prijs met studentenkorting), ging die vrouw zeggen dat dat niet klopt en dat de studentenkorting ook niet terecht is en dat je geen tas moet zoeken als e het niet kunt betalen. Ik stond net op het punt om 200 euro uit te geven, maar ben toch maar vertrokken. Nooit meer van OS voor mij.
Beste Maria, Wat vervelend om te lezen dat je niet prettig geholpen bent. Uiteraard onze excuses hiervoor. Wij sturen jou een persoonlijk bericht om eea op te helderen. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prima service!
Beste Vincent, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite Koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Heb de tas online besteld en was snel binnen. Ook werd er een goede service geregeld op mijn vraag waar gelijk op gereageerd en naar gehandeld werd. Zal in de toekomst zeker hier nog tassen kopen. Deze zaak is een aanrader!
Beste Marina, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Zebra tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG