Ik wist wat ik wilde kopen, dan is even online bestellen heel makkelijk
Goedemiddag Armanda, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Romy
X
Goedemiddag Ronald, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Romy
Goede producten en een snelle levering. Prima dus.
Goedemorgen Christien, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Romy
Prettig geholpen en goed advies gekregen van het personeel. We zijn op 3 plaatsen geweest, Maastricht, Venlo en Helmond.
Goedemorgen , Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Romy
Leuk assortiment snelle levering leuke tas.
Goedemorgen Mirian, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Romy
In de winkel helder geadviseerd en de levering van de koffer was super snel.
Goedemorgen Miriam, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Romy
Om assistentie gevraagd bij het zoeken naar een lichtgewicht handbagage werd ik op zeer professionele wijze geholpen Thank you for your service.
Goedemorgen Mathilde, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen! Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Wij hopen u snel weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Snel bezorgd en een fantastische lichtgewicht Suit Suitkoffer
Goedemorgen Lenneke, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen! Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Wij hopen u snel weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Handbagage koffer is niet met sleutels afgeleverd. Toen ik belde kreeg ik een mevrouw die mij niet vriendelijk te woord stond.
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Ik vind het erg spijtig om te vernemen dat u het als niet vriendelijk heeft ervaren. Dit is absoluut niet de bedoeling geweest. Naar mijn idee heb ik uitgelegd dat het nooit met sleutels wordt afgeleverd , omdat de sleutels van een TSA slot alleen voor de douane is. Wij hebben deze zelf ook niet in bezit en mogen wij ook niet hebben. Nogmaals erg jammer dat u het als niet vriendelijk heeft ervaren. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Stephanie
Haven’t received my parcel even after 10 days.
Good morning, We have sent your package and you have received an email to confirm this. Unfortunately, PostNL has a lot of delays due to busy times and this can result in packages arriving later. Unfortunately, we have no control over this. Nevertheless, I have started an investigation for you, I have followed up on this, I have called PostNL and I have refunded your money. That is why I think it is a shame that you still give us a 1. I hope to see you again in one of our (web) stores. Kind regards, Stephanie
Vriendelijk geholpen snelle levering. Goede kwaliteit.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Stephanie
Ben tevreden met de tas Snelle levering Goed ingepakt Goede prijs
Goedemorgen Rolanda, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Een te groot koffer gekocht Direct kunnen ruilen Bedrag wat teveel was betaald meteen terug gekregen Super service
Goedemorgen Jolanda, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Goede, nuttige info over het artikel. De verkoper probeerde niet de duurdere versie aan te prijzen. Integendeel. Erg eerlijk dus.
Goedemorgen Max, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Fijne website; snel en netjes geleverd.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Dit is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Fijne winkels en web-site en snelle levering.
Vriendelijk personeel,goede en uitleg en topservice!!
Ruim assortiment, snelle levering
Goedemorgen Linda, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Snelle levering, hele mooie tas en goede kwaliteit voor een goede prijs. Ik ga er vaker bestellen.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent en vaker bij ons gaat bestellen. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Vakkundig en prettig geholpen en de andere dag keurig thuis ontvangen.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijk groet, Stephanie
Niet de dag erna bezorgd zoals op de site aangegeven, maar twee dagen later. Prima verpakt. Alles in orde.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Ik zie inderdaad dat het een dag vertraging heeft gehad. Excuses hiervoor. Fijn dat u desondanks tevreden bent. Wij hopen u snel weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
De 2 koffers die ik gekocht heb waren betaalbaar en van goede kwaliteit. De medewerkster in de winkel heeft ons hier heel goed bij geholpen.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevredenheid bent over onze service. Dat is hoe wij graag onze service verlenen! Veel plezier met uw aankoop. Wij hopen u snel weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Waardoor de tas die ik uitzocht, precies overeen kwam met mijn wens. Vlotte levering en ingepakt kado. Dik tevreden!
Prettig geholpen in Alphen a/d Rijn. Keurig dat er na een week gebeld werd, of onze bestelling aankomen is.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevredenheid bent over onze service. Dat is hoe wij graag onze service verlenen! Veel plezier met uw aankoop. Wij hopen u snel weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG