Mooie stevige en praktische tas. Waar veel in kan.
Beste Mevrouw Claudia, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Cabin Zero Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Geweldige dame gaf uitstekende informatie en de producten zijn perfect zeker aan te raden
Beste Mevrouw Shafiei ghomi, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je SuitSuit koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
In de winkel de tas besteld en binnen drie dagen goed verpakt thuis gestuurd gekregen.
Beste Mevrouw Beiboeren, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Eastpak Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Ada, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Eastpak Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Keurig geholpen door de mevrouw in uw winkel in Maastricht.
Beste Femy, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Andersen Shopper! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering en verpakt als cadeau zoals afgesproken
Beste mevrouw Groenewegen, Dankuwel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met het geven van de SitSuit koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alles volgens afspraak geleverd. Koffers zijn goed .
Beste Raymond, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met de CarryOn koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
In de winkel een tas besteld die ik online gezien had. De verkoopster heeft me goed geholpen met nog een bijpassende portemonnee uit te zoeken in de winkel
Beste Ruth, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Hernan Tas en bijpassende Portemonnee! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede tassen en gaan jaren mee
Beste Kim, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Wimona Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De bestelde reistas ziet er uit zoals verwacht. Werd geleverd in absurd grote doos ipv in geschenkverpakking, maar verder geheel tevreden
Beste Marjolein, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met het geven van de Eastpak Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie tas Snelle levering ( de volgende dag!)
Beste Els, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Wimona Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Nvt
Ik werd tot nu toe uitstekend geholpen. 2 koffers gekocht, een moet nog worden afgeleverd, dan pas kan ik mijn eind oordeel geven
Bestelling snel geleverd en zeer goede kwaliteit
Beste Monique, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Bear Design! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed en netjes afgehandeld
Beste Rene, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Porche Disign! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
We hebben 4 reistassen gekocht van Easypack omdat we met een camper in de USA gaan reizen. en ze in de camper minder ruimte innemen dan koffers. Reistassen zien er mooi en stevig uit, maar zijn dus nog niet gebruikt.
Beste Tineke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Eastpak reistassen. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijke service, goed aanbod.
Beste mevrouw Lamboo Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe samsonite! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle en keurige afhandeling. Na levering had ik nog een vraag en ben prima geholpen.
Beste Lidy, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn dat je vragen zijn opgelost! Veel plezier met je Gigi Fratelli tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, denken met je mee, betrouwbaar. Ruime keuze keuze aan goede en degelijke producten.
Beste Marianne, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite Koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
zie boven...
Beste Mevrouw van den Broek Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Spikes & Sparrow Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede dienstverlening en bestelling was snel in huis
Beste Henriette, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Zebra Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zie boven
Beste Mevrouw Schoonhoven, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite Koffer ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Komt afspraken keurig na.
Beste Edward, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je SuitSuit Koffer ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Deze keer via de webshop besteld, leuk geshopt met een verjaardags-kortingsbon. Leuk gebaar!
Beste Monique, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Alix & Baxter Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Nog niet gebruikt, maar vlot bezorg en ziet er uit zoals ik dacht
Beste Mieke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Flora & Co Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG