Goedemorgen service, werken zoals afgesproken

?

?

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering!

Heel fijne service

Mijn dochter gaf me een rugtas cadeau, maar deze bleek veel te groot voor me. In de winkel was de kleinere maat niet op voorraad. Deze werd voor mij besteld en bij me thuisbezorgd. Binnen een paar dagen had ik de nieuwe rugtas ontvangen. Hij is perfect. Ik ben heel tevreden.

Prettige site en snelle levering!

Van Os heeft een prettige site met veel keuze. De levering was zeer snel.

Geweldig geholpen

Netjes geholpen

Redelijk

Belachelijk dat je zelf moet betalen voor je retour pakket. Ook was mijn doos bij aankomst helemaal kapot.

ik had maar een kleine portemonnee besteld; het is helemaal naar wens gegaan. Goede kwaliteit, precies wat ik zocht.

iDeal betaling niet direct goed, wel meteen opgelost

Dag later gebeld met klantenservice, binnen een minuut geregeld en volgende dag in huis.

Fijne winkel, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Zocht naar tassen op maat voor de auto. Samen met verkoopster tot een mooie keuze gekomen. Niet al de tassen waren op voorraad, middels de bestelzuil in de winkel de tassen besteld. Na een paar dagen werden de tassen thuis netjes afgeleverd. Fijne winkel, ga zeker weer terug als ik iets nodig heb.

Prima advies, betaalbare kwaliteit

Goed advies bij verkoop, levering via internet ging prima.

Tas zoals afgebeeld, snelle levering

Mooie weekendtas, zoals qfgebeeld, prima service, snelle levering.

Uitstekende levering. Zeer snel in huis.

Ervaring was uitstekend

Online kippling tas besteld, werd zeer snel bezorgd. Bij nader inzien had ik toch liever groter formaat willen hebben. Van Os winkel in Apeldoorn gebeld, gevraagd om omruiling met bijbetaling. Was totaal geen probleem, werd correct en uiterst vriendelijk geholpen door winkelpersoneel. Alle lof voor uw bedrijf!

Vriendelijk personeel en service

Duidelijk uitleg over het product en mooi en gratis thuis bezorgd

Een geweldige vriendelijke verkoopster .

Ik zocht een potomomee van het merk babor. Deze was niet in de winkel, maar de verkoopster wilde hem samen met mij bestellen, en 2 dagen later heb ik de portomonee thuis gestuurd gekregen. Als zij niet zo doortastend was geweest was ik zonder aankoop de winkel uitgegaan.

Zeer prettige winkel om te shoppen

Geweldig geholpen, zeer behulpzaam, heel vriendelijk en attent personeel

Matig

Ik had 2 koffers besteld en het zou op dinsdag komen dat was prima maar wat gebeurt er ik krijg 1 koffer en de volgende dag nog 1 koffer ik kan geen 2 dagen vrij nemen om de koffers te ontvangen

Mijn tasje werd netjes verpakt en snel geleverd.

hele goede ervaring!

snelle levering, veel keuze en keurig verpakt verstuurd

Fijne service

Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde om te vragen wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.

Goed verpakt snelle levering.

Snel geleverd niks op aan te merken. Netjes verpakt.

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Mooie tas, snel geleverd & zeer vriendelijke klantenservice

Voor een verjaardag bestelde ik een mooie tas. Post NL had de bezorging niet zo netjes afgehandeld maar de dame van de klantenservice heeft mij zeer vriendelijke en efficiënt geholpen. De tas is prachtig en de jarige was er zeer blij mee!

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG