Goedemorgen service, werken zoals afgesproken
Beste Dineke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Cowboysbag Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
?
Beste Mevrouw Meurink, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Emily & Noah Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Mevrouw Feddes, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Eastpak Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer snelle levering!
Beste Tamara, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Eastpak Transverz reiskoffers ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn dochter gaf me een rugtas cadeau, maar deze bleek veel te groot voor me. In de winkel was de kleinere maat niet op voorraad. Deze werd voor mij besteld en bij me thuisbezorgd. Binnen een paar dagen had ik de nieuwe rugtas ontvangen. Hij is perfect. Ik ben heel tevreden.
Beste Mevrouw Hoost, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite Koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Van Os heeft een prettige site met veel keuze. De levering was zeer snel.
Beste Laura, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Eastpak Reiskoffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Netjes geholpen
Beste Marja, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je New Rebels rugzak! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Belachelijk dat je zelf moet betalen voor je retour pakket. Ook was mijn doos bij aankomst helemaal kapot.
Beste Carola, Bedankt voor je beoordeling. In onze voorwaarden staat vermeld dat een bestelling retour sturen voor eigen rekening is. Er kan ook gekozen worden om de bestelling terug te brengen in 1 van onze winkels, dit is gratis. Wat vervelend dat PostNl je bestelling niet netjes heeft vervoerd, we zullen hiervan melding maken. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
ik had maar een kleine portemonnee besteld; het is helemaal naar wens gegaan. Goede kwaliteit, precies wat ik zocht.
Beste Marjan, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Gigi Fratelli portemonnee! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Dag later gebeld met klantenservice, binnen een minuut geregeld en volgende dag in huis.
Beste Jim, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn dat we je snel konden helpen! Veel plezier met de The Noth Face tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zocht naar tassen op maat voor de auto. Samen met verkoopster tot een mooie keuze gekomen. Niet al de tassen waren op voorraad, middels de bestelzuil in de winkel de tassen besteld. Na een paar dagen werden de tassen thuis netjes afgeleverd. Fijne winkel, ga zeker weer terug als ik iets nodig heb.
Beste Wim, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Travelite reistassen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed advies bij verkoop, levering via internet ging prima.
Beste mevr. Coenen, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw CarryOn koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie weekendtas, zoals qfgebeeld, prima service, snelle levering.
Beste Cari, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Dakine weekendtas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Uitstekende levering. Zeer snel in huis.
Beste Anneke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Flora & Co ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Online kippling tas besteld, werd zeer snel bezorgd. Bij nader inzien had ik toch liever groter formaat willen hebben. Van Os winkel in Apeldoorn gebeld, gevraagd om omruiling met bijbetaling. Was totaal geen probleem, werd correct en uiterst vriendelijk geholpen door winkelpersoneel. Alle lof voor uw bedrijf!
Beste Paulien, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Kipling Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Duidelijk uitleg over het product en mooi en gratis thuis bezorgd
Beste John, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite Koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik zocht een potomomee van het merk babor. Deze was niet in de winkel, maar de verkoopster wilde hem samen met mij bestellen, en 2 dagen later heb ik de portomonee thuis gestuurd gekregen. Als zij niet zo doortastend was geweest was ik zonder aankoop de winkel uitgegaan.
Beste Elske, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Berba portemennee! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Geweldig geholpen, zeer behulpzaam, heel vriendelijk en attent personeel
Beste Yolanda, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik had 2 koffers besteld en het zou op dinsdag komen dat was prima maar wat gebeurt er ik krijg 1 koffer en de volgende dag nog 1 koffer ik kan geen 2 dagen vrij nemen om de koffers te ontvangen
Beste mevrouw Balentina, Dankjewel voor je beoordeling. Ondanks dat beide pakketten op hetzelfde tijdstip zijn meegegeven aan PostNL, zijn ze niet beide op de zelfde dag bij u bezorgd. Onze excuses voor het ongemak, helaas hebben wij niet de bezorging van Postnl in de hand en hopen op uw begrip. Wij wensen u veel plezier met de S'Cure koffers van Samsonite! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn tasje werd netjes verpakt en snel geleverd.
snelle levering, veel keuze en keurig verpakt verstuurd
Beste Xandra, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Smaak crossbody tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde om te vragen wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.
Beste Saskia, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Mosz telefoontas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel geleverd niks op aan te merken. Netjes verpakt.
Beste Sharona, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je SuitSuit reistas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Makkelijk besteld en snel geleverd!
Beste Nicolet, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Spikes & Sparrow Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Voor een verjaardag bestelde ik een mooie tas. Post NL had de bezorging niet zo netjes afgehandeld maar de dame van de klantenservice heeft mij zeer vriendelijke en efficiënt geholpen. De tas is prachtig en de jarige was er zeer blij mee!
Beste Shirley, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je DSTRCT Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG