Snelle levering van een mooi product.

Prima website en snelle levering

Keurig verzorgd.snelle levering

Goede webshop levering was relatief snel alleen de zin met dat ze hem de volgende dag leveren was bij mij niet het geval na 4 dagen werd het geleverd.

Duidelijke site! Goeie en snelle levering! Is nog ingepakt als cadeautje dus kan nog niks zeggen over de kwaliteit van de koffer.

Super goed geholpen

Ik was op zoek naar een nieuwe tas, de dame die me hielp heeft me super goed geholpen, ze voelde heel goed aan wat ik wel en niet mooi vind. Ik ben zeer tevreden de deur uit gegaan met niet één, maar twee tassen en een mooie portemonnee.

Geweldig!

De bestelde tas was prachtig ingepakt.Ook zat er een leuk kaartje bij.Heel attent!

Super snelle levering!

Snelle levering en snelle retourverwerking! Geld stond binnen 1 dag al weer op de rekening, zelfs inclusief verzendkosten!

Ik heb al meerdere keren online bij Van Os besteld en het product was altijd snel in huis en voldeed aan alle verwachtingen.

Goede service en snelle levering

Goede service, zorgvuldige verpakking en snelle levering

Al jaren lang een zeer tevreden klant!

Uitstekend advies in de winkel en koffer goed verpakt thuis bezorgd!

Top netjes verzorgd en ingepakt

Nette site , goede prijs en keurig geleverd.

Heel goed advies en aardige verkoopster

Heel goed advies en aardige enthousiaste verkoopster

Super geregeld

Goede correspondentie en goed afgeleverd

Een uitstekende bedrijf.

Voor de eerste keer wat besteld en dit tot volle tevredenheid.

Top winkel

onverwacht in Utrecht een Samsonite koffer gekocht. De volgende dag al in huis. Toppie

zeer mooie

koffers zijn heel licht kan dus wat meenemen en ze zijn nog mooi ook en zeer wendbaar

Mooie tas, levering binnen een paar dagen.

Artikel voldoet aan verwachting. Netjes verpakt.

Snelle en keurig verpakte levering

Klantvriendelijk

Aardige medewerker, persoonlijk advies en een snelle afhandeling van de bestelling met gratis thuisbezorging vanuit de winkel.

snelle service

De afmetingen van de door mij bestelde tas vielen wat tegen. Dezelfde dag heb ik de tas omgeruild en op maandag stond het bedrag weer op mijn rekening!

Levertijd

Mooie tas En snelle levertijd Een aanrader

Makkelijk om te bestellen ,snelle levering .Mooi ingepakt

Ik zou zo weer bestellen

Hele snelle levering

Tevreden

Alles prima

Alles goed. Van bestelling tot levering.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG