Goed product voor een goede prijs

Alles was op tijd geleverd

Goed kwalitiet onvoldoende informatie

Super kwaliteit, mooie producten en goede merken. Alleen erg jammer dat jullie informatie beschrijving onvoldoende is. Als daar afmetingen bij stonden had ik het zeker niet gerouterneerd. Nu was het artikel te klein.

Online besteld en snel bezorgd

Het product was on de winkel niet voorradig. Online besteld en ondanks de levertijd in een drukke tijd toch op tijd bezorgd. Goed verpakt.

prima geholpen bij online bestellen en netjes op tijd geleverd

top

‘s Avonds besteld, volgende ochtend kon de tas opgehaald worden. Product kwam goed overeen met de foto, fijne tas!

Order was delivered in 2 dayside perfect condition. Packed as a present as requested☺️

Ja

Ook

Snelle levering en super qualiteit

Zelfs in deze kerstperiode een snelle levering en zeer mooie portemonnee gekocht voor mijn schoonzus. Zo mooi dat ik nu zelf ook een buideltas en portemonnee ga bestellen!

Heel mooi

Prachtige tas

Prachtige tas, volgens beschrijving en snelle levering, mooi ingepakt.

Gewoon mooi

Was wel kleiner dan ik dacht maar mooi producr

Slechte levering en weergave on line

Na 2 bestellingen waarvan de 1ste retour ging zonder aflevering, en de 2e werd beloofd na een nieuwe bestelling te plaatsen, maar die werd geannuleerd omdat het verkeerd on- line stond en hij er dus niet meer was. Wacht ik nu al een poosje op mijn 3e bestelling met Bestelnummer: VANOS1391492 Ik ben heel benieuwd of ik deze uiteindelijk wel ga ontvangen. Mijn ervaringen tot nu toe zijn dus slecht. Heel jammer! Hopelijk is 3x toch scheepsrecht!

Als afgesproken een mooie koffer thuis bezorgd

Verzorgd

Snel bezorgd en netjes verpakt!

goed geholpen in de winkel en de online bestelling binnen 24 uur binnen

Toen ik in de winkel kwam kreeg ik meteen goed advies inzake hand tas en beurs voor mijn vrouw Vriendelijke dame

Mooie tas en snel verzonden!

Great service

Great service super product

Mooie sleuteletui Precies zoals op de site staat Ik ben er erg blij mee

Goede en snel levering

Tevreden

Snelle service, goed aanbod.

Ondanks de drukte van de feestdagen kwamen de pakketjes keurig op tijd! Netjes verpakt.

Super snelle levering nog vlak voor Kerst.

Direct de volgende dag geleverd.

Goede rugtas, snel binnen

Mooi en feestelijk verpakt en op tijd ontvangen

Prima, vlot geleverd

Snel gevonden op website en vlot afgehandeld

Goede snelle levering ook voor de feestdagen echt top

Mijn ervaring is goed mooi ingepakt niets mis mee.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG