De service was uitstekend en vriendelijk.

De keuze van de tas, de betaling en de uiteindelijke levering was goed en op tijd.

Fijne spullen en snelle levering

Fijne spullen en snelle levering

Tas was ruim op tijd ondanks de lockdown drukte. Mooi ingepakt

Goede prijs kwaliteit en prima service!

Goede prijs kwaliteit en prima service!

prima webwinkel

in de winkel,ook fantastisch geholpen,maar de kleur was niet op voorraad. Aangeboden dit op internet te doen. Snelle levering. Top

Voldoet compleet aan wensen!

Toch leuk om zo'n mooie tas aan mijn zus te geven. Boven verwachting snel geleverd en tas ziet er zo uit als op de website.

Bestelling na 2 dagen ontvangen. Paste door de brievenbus, waardoor ik niet op het pakket hoefde te wachten. En zonder extra kosten was het feestelijk ingepakt. Dit vind ik een mooie extra service die deze webshop verleent.

De ene dag besteld in de winkel en volgende in huis

Snelle en correcte levering

Prima kwaliteit, prima service

Mijn handtas is precies zoals op de afbeelding staat, erg blij mee. Service is ook prima: heel persoonlijk, en snelle afhandeling. Ik had verkeerde tas ontvangen, maar had al snel de bedoelde tas in huis! Alles prima geregeld!

Zeer snelle service en een stevige solide tas

Cadeau erg slecht ingepakt,voot die prijs

1 bestelling in 3x geleverd

Ik heb in 1x 3 artikelen besteld: 3 dezelfde tassen. Volgens de webshop voldoende voorraad. Tot mijn verbazing is iedere tas afzonderlijk per bezorgdienst afgeleverd op het door mij aangegeven afleveradres. Dit is niet efficiënt, niet mileu- en niet klantvriendelijk.

Snelle levering zo vlak voor kerst

Had mijn tas woensdag besteld en vrijdags al in huis en dat zo vlak voor kerst.

Supergoed

Eerlijk gezegd had ik p/ o ons huisje niet vermeld. Ik ben opgebeld door een v jullie medewerkers om t nr te vragen. Daarop is t pakketje nogmaals verstuurd en was snel binnen. Hartelijk dank

Prettig geholpen, maar duuurt wel lang

De koffer bestellen en aflevering was in 2 dagen rond, had verkeerde maat aangeklikt, gebeld met winkel Amstelveen, prima geholpen, maar inmiddels zit ik nog te wachten op telefoontje om te ruilen voor de juiste maat, toch al een kleine week. Zal wel door de tijd van t jaar komen??

Goede hulp rasend schnelle levering

Mooie tas

Eerst verkeerde artikel ontvangen, daarna prima omgeruild.

Aanvankelijk ontving ik het verkeerde artikel. Wel pakbon met juiste artikel erbij ontvangen. Bij aanbieding van het artikel (cedautje aan vriendin) bleek 't onjuiste artikel. Na melding hiervan kregen we wel 'n fijne omruil service.

Snel en netjes

Snelle levering, zeer goed verpakt, zag er prima uit

Keurig

Snelle reactie keurig ingepakt. Snelle verzending Helemaal top.

Erg prettig

In de winkel een tas besteld en twee dagen later netjes thuis bezorgd.. erg tevreden.

Alle gemaakte afspraken klopten, uitstekende service

Super service

Koffers werden als cadeau ingepakt. Met vragen werd ik deskundig en klantgericht geholpen

Mooie tas en keurig op tijd geleverd.

Prima webwinkel.

40 Beukerstraat 25