Super !

Super alles snel en ingepakt binnen !

Uitstekend!

Goeie en overzichtelijke website, adequate omschrijving artikelen, snelle levering ( 1 dag)! En Produkt beantwoordt volledig aan omschrijving!

Zeer goede service.

Eenvoudige bestelwijze en snelle levering

Snelle levering mooie kwaliteit!

Had gekeken op webside voor Valentino tasje zag bedrag van € 55,00. Maar op zwart geklikt. Bij afrekenen zag ik een hoger bedrag. Gebeld en werd mij verteld wacht tot Black Fryday. Gewacht en was de prijs voor zwart tasje idd. €55,00. Dat noem ik nou service.

Super verpakt

Super verpakt

Positief

Mijn online bestelling heb ik de volgende dag al ontvangen. Bij een eerder bezoek aan een van de winkels ben ik ook goed geholpen en geadviseerd.

Snelle levering, goed verpakt en tas voldoet aan al mijn verwachtingingen

Ik bestel een artikel en de volgende dag is het geleverd heel fijn dit

Perfecte levering

Snel en zeer goede service. Handtas was netjes ingepakt

Vriendelijke en correcte behandeling in de winkel.

Helaas kwam de verzending van de gekochte caddie via PostNL pas 5 dagen later aan.

Mijn favoriete tassen winkel

Mooi assortiment en telefonisch altijd vriendelijk en bereid om te helpen of mee te denken.

Geweldige service en snelle levering!

Snelle levering, prettige website. Product specificaties zijn duidelijk vermeld.

Top levering

Ik heb nog niet gekeken hoe de producten zijn, want het zijn kerstcadeaus maar ga ervan uit dat deze prima zijn.

Zeer vriendelijk geholpen met goed advies door Medewerkers van filiaal Leiden.

geweldig geadviseerd

Geweldig geadviseerd en geholpen. Vakkundig advies

100 % tevreden

Fijn geholpen in de winkel. Omdat ik graag een andere kleur wilde werd deze besteld en naar mij thuis bezorgd. Met mijn zus was ik een nachtje in Maastricht. Uiteindelijk was de tas nog eerder thuis dan mij...

supergoede dienstverlening

Wilde een Samsonite tasje kopen bij de winkel in Hoog Catharijne. Het tasje was niet aanwezig. De verkoopster bestelde het voor mij en het werd gratis naar mijn huisadres gestuurd. Super. Geef mijn dank en waardering svp door aan de Indische (?) verkoopster van de winkel.

Niets op aan te merken

Super goede service!

Super fijne en goede service gehad in. Zoetermeer. Er moest 1 koffer worden nabesteld. Die had binnen 3 dagen in huis. Er is ook nog nageteld of ik de bestelling in goede orde had ontvangen. Dat noem ik nou klantgerichtheid ten top!

prima service, mooi assortiment

Blij met mijn Smaak Amsterdam tas!

Gaat

Ik wist niet dat mijn paketje er al was, ik heb toen zelf maar gebeld naar, van OS, klantenservice, of die er al was, dus bij deze mijn mail

Super snel

Snel en netjes

Perfect!!!

Perfect geholpen in de winkel en netjes op tijd en snel thuis geleverd.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG