Super alles snel en ingepakt binnen !
Beste Marja, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met je Bear Design artikelen. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goeie en overzichtelijke website, adequate omschrijving artikelen, snelle levering ( 1 dag)! En Produkt beantwoordt volledig aan omschrijving!
Beste Marlies, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met je Burkely tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Eenvoudige bestelwijze en snelle levering
Beste Ed, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met je Cowboysbag tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering mooie kwaliteit!
Beste Esther, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Beagles tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Had gekeken op webside voor Valentino tasje zag bedrag van € 55,00. Maar op zwart geklikt. Bij afrekenen zag ik een hoger bedrag. Gebeld en werd mij verteld wacht tot Black Fryday. Gewacht en was de prijs voor zwart tasje idd. €55,00. Dat noem ik nou service.
Beste Mevrouw van Biljouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Valentino tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Super verpakt
Beste Mevrouw Scheepbouwer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Flora & Co tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Mevrouw Timan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad met onze klantenservice, onze excuses daarvoor. Wij sturen u nog een persoonlijk bericht. Wij wensen u veel plezier met uw Burkely tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ursprüngliche Bewertung
Mijn online bestelling heb ik de volgende dag al ontvangen. Bij een eerder bezoek aan een van de winkels ben ik ook goed geholpen en geadviseerd. Alleen de online klantenservice is absoluut niet klantvriendelijk!
Snelle levering, goed verpakt en tas voldoet aan al mijn verwachtingingen
Beste Rob Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Wimona tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik bestel een artikel en de volgende dag is het geleverd heel fijn dit
Beste mevrouw Valk, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Travel cosmetic bag! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel en zeer goede service. Handtas was netjes ingepakt
Beste Inge, Bedankt voor uw mooie beoordeling en compliment. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Suitsuit. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Helaas kwam de verzending van de gekochte caddie via PostNL pas 5 dagen later aan.
Beste mevrouw Timmermans, Bedankt voor uw beoordeling. Post NL heeft het enorm druk gehad waardoor helaas sommige bestellingen te laat zijn geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe boodschappen trolley. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooi assortiment en telefonisch altijd vriendelijk en bereid om te helpen of mee te denken.
Beste Mandy, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Burkely tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Celine Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Geweldige service en snelle levering!
Beste Martin, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Secrid wallet! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Lianne Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering, prettige website. Product specificaties zijn duidelijk vermeld.
Beste mevrouw Rameswar, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Chabo tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik heb nog niet gekeken hoe de producten zijn, want het zijn kerstcadeaus maar ga ervan uit dat deze prima zijn.
Beste Diana, Bedankt voor je mooie beoordeling. Dat zijn 2 top cadeautjes hoor:) Veel plezier met je geven straks. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer vriendelijk geholpen met goed advies door Medewerkers van filiaal Leiden.
Beste Silvia Bedankt voor je mooie beoordeling. We zullen uw compliment doorgeven aan onze collega's te Leiden. Veel plezier met je nieuwe American Tourister koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Geweldig geadviseerd en geholpen. Vakkundig advies
Beste meneer Pool Bedankt voor je mooie beoordeling. We zullen uw compliment doorgeven aan onze collega's te Apeldoorn. Veel plezier met je nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Lianne Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Fijn geholpen in de winkel. Omdat ik graag een andere kleur wilde werd deze besteld en naar mij thuis bezorgd. Met mijn zus was ik een nachtje in Maastricht. Uiteindelijk was de tas nog eerder thuis dan mij...
Beste mevrouw Klerken Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij zijn super snel met bezorgen:) Veel plezier met je Spikes & Sparrow tas Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Lianne Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Wilde een Samsonite tasje kopen bij de winkel in Hoog Catharijne. Het tasje was niet aanwezig. De verkoopster bestelde het voor mij en het werd gratis naar mijn huisadres gestuurd. Super. Geef mijn dank en waardering svp door aan de Indische (?) verkoopster van de winkel.
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie beoordeling en het compliment voor onze medewerkster! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Lianne Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Niets op aan te merken
Beste mevrouw Urago, Bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Lianne Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Super fijne en goede service gehad in. Zoetermeer. Er moest 1 koffer worden nabesteld. Die had binnen 3 dagen in huis. Er is ook nog nageteld of ik de bestelling in goede orde had ontvangen. Dat noem ik nou klantgerichtheid ten top!
Beste Aivie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij wensen je veel plezier met je aankoop! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Lianne Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Blij met mijn Smaak Amsterdam tas!
Beste Erica, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met u nieuwe Smaak Amsterdam tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Lianne Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik wist niet dat mijn paketje er al was, ik heb toen zelf maar gebeld naar, van OS, klantenservice, of die er al was, dus bij deze mijn mail
Beste Elise, Bedankt voor je beoordeling! Gelukkig hebben wij het kunnen oplossen voor u. Wij wensen u veel plezier met u nieuwe Secrid. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel en netjes
Beste Vera, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met u nieuwe Flora & Co tas. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Perfect geholpen in de winkel en netjes op tijd en snel thuis geleverd.
Beste meneer Dasrath, Bedankt voor je mooie beoordeling, we zullen uw compliment doorgeven aan onze winkel. Wij wensen u veel plezier met u nieuwe aanwinst. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG