prima!

Duidelijke website met alle gevraagde gegevens. Snelle levering n keurig verpakt

Helemaal goed hoor!

Snelle bezorging, uitstekend product

Duidelijke site, alles klopt en werkt uitstekend. Uiterst tevreden met product en hoe alles werkt.

Top!!

Een hele snelle bezorging en keurig verpakt. Mijn bestelde lederen tas is hierdoor zonder beschadigingen aangekomen.

prima en snel

geweldig

Snelle afhandeling

product voldoed aan verwachtingen.

Uitstekend geholpen in de winkel!

Vriendelijk personeel, goed producten aanbod.

Zeer vriendelijk en hulpvaardig advies

Bij de winkel in rotterdam super goed geholpen. Uiteindelijk de koffer thuis laten bezorgen omdat ik een weekend weg was. Top service

Heel erg goed

Bestellen makkelijk, keurig op tijd bezorgd en cadeaus zo mooi ingepakt,

Snelle en correcte levering

Makkelijk bestelproces en snelle en correcte levering

Hele goede service

Mijn aankoop was niet in voorraad. Is besteld in de winkel, volgende ochtend had ik het in huis.

Mooie tas!

De tas was niet op voorraad in de kleur die mijn moeder wilde (de tas was een cadeautje van mij aan haar). Toen in de winkel besteld en binnen 2/3 werkdagen werd de tas keurig bezorgd bij mijn moeder thuis. Vriendelijke en behulpzame verkoopster en goede snelle service en de tas bleek ook nog eens heel mooi in de gewenste kleur!

Vlot

Mijn tas werd vlot en netjes verpakt gelecerd. Ook heel leuk dat het in cadeaupapier kwam voor mijn verjaardag. Mooie leren tas. Top!

Goede snelle service en levering!

Prachtige collectie!

Mijn tas was niet afgeleverd op afgeproken tijd. De medewerkster van de zaak in de Passage in Den Haag heeft er van alles gedaan om uit te zoeken waar het mis was gegaan. Zo snel en vriendelijk, de tas was binnen een paar uur gevonden!

Fijne uitleg in de winkel in the mall of the netherlands, ook geregeld dat de koffers thuis werden bezorgt. Volgende dag goed verpakt al binnen. Top

Fijn geholpen in de winkel en blij met mijn nieuwe tas!

Een nieuwe tas kopen vind ik moeilijk, maar de verkoopster in de winkel voelde haarfijn aan wat ik zocht en had een mooi nieuw model. De eerste tas was meteen raak. ik ben erg blij met mijn aankoop en met de hulp!

Bestelling gedaan mooi verpakt

Toe gestuurd gekregen in cadeau verpakking

Vrijdag besteld zaterdagochtend ontvangen!

Goede mode en kwaliteit Verzending snel en goed verzorgd

Handige en fraai uitziende tas

Mooi en nuttig.

Keurige verpakking.

Vlot en netjes, helaas een dag later bezorgd dan aangegeven was.

Mooie tas, geleverd volgens afspraak

Tas conform specificatie Goed verpakt Levering volgens afspraak

Prachtig soepel leer, moet nog wennen aan het schouder gebruik.

Nog geen ervaring, pas 1x gedragen. Voelt goed.

Correct en snel geleverd

Medewerkers/medewerksters deskundig efficient informerend, zeer klantvriendelijk en snelle levering. Complimenten en dank. H. Welters

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG