goede service

goede service en deskundig personeel

Plezierig geholpen door medewerkster.

In overleg met de verkoopster gekozen voor een lichtgewicht koffer. Ben tot nu toe heel tevreden over de aanschaf van deze koffer. Een door mij veroorzaakt probleempje met het cijfer slot is door de medewerkster vlot en naar tevredenheid opgelost .

Super correct en vriendelijk met goede adviezen geholpen

Zie boven

Onduidelijke info.

Bij de rugzak stond niet dat het een kinder rugzak was. Je denkt gratis retourneren. Maar dan staat er verder op.. Alleen in winkel die voor ons ver weg zijn.

Twee bestellingen en zeer vlotte levering

goed hoor, uitgebreid site

gezocht, gekozen, besteld, betaald, en opgehaald bij depo. Maar wacht eigenlijk nog steeds op mijn track en trace.. Maar heb een mooi product, dik tevreden hierover

Mooi product, beetje obligaat

We kochten voor kleine 2K koffers die aan huis geleverd zouden worden. Die kwamen, zonder overleg, in meerdere leveringen met onjuiste vrachtbrief. Bij de koffers zouden stofhoezen geleverd moeten worden, die was maar bij 1 koffer gevoegd. Prachtige zaak hoor en mooie producten maar ik verwachtte een betere service van de afhandeling van onze bestelling.

Goede en leuke bediening en goede voorlichting

Had een Eastpak rugzak besteld, maar bij PostNL was deze zending uit beeld/kwijt geraakt. Na contact met de klantenservice van Van Os hebben ze een nieuwe rugzak opgestuurd, die wel netjes de volgende dag afgeleverd werd. Uiteindelijk is de eerst bestelde rugzak in een filiaal van Van Os bezorgd en zo was de cirkel rond. Heel blij met de goede service, ga zo door!

Top service in de winkel en online

Daarnaast ook nog ingepakt als cadeau. Leuke verrassing.

Goede hulp in keuze en snelle thuislevering samsonite ECO

Ik ben super tevreden over mijn aankoop

De tas ziet er mooi uit en is erg praktisch door de hoeveelheid vakken.

Prijs, kwaliteit en levering zoals aangegeven.

Heel goed verzorgd en snel geleverd.

Uitstekende Service

Er werd naar mij geluisterd en probleem werd op een passende manier opgelost!

Winkel personeel denkt echt met je mee . Vriendelijk, extra mile maar vooral ook advies wanneer het nodig is .

Gewéldige servixe

Tas moest besteld, volgende dag in huis!

Alleen 2 artikelen tegelijk besteld maar kwamen apart.

Traag

Het duurt lang voordat je je bestelling hebt ontvangen. Maakt niet uit of je rechtstreeks bij jullie besteld of via bol.com. En wanneer je rechtstreeks bij jullie besteld hebt en je wil retourneren moet je ook nog zelf de verzendkosten betalen.

Verkeerde tas opgestuurd

Ik kreeg de verkeerde tas opgestuurd, maar gelukkig wel daarna een nieuwe opgestuurd gekregen!

Door de sympathieke hulp van de winkelmedewerker in Noordwijkerhout of Noordwijk heb ik het mobieltasje die niet meer in de winkel was bewust via jullie winkel besteld.

Vriendelijk geholpen in de winkel in Apeldoorn en bestelling de volgende dag keurig thuis

De winkelmedewerkster was attent en nam de tijd om mijn tas helpen uit te zoeken. Vervolgens hebben we de gewenste kleur - die niet op voorraad was - samen besteld in de winkel en deze werd de volgende dag keurig thuisbezorgd, zonder extra kosten.

Goede en snelle service

Ik kocht mijn koffer op vrijdagmiddag om 16.00. Was niet op voorraad, de verkoopster belde snel het magazijn om de koffer te bestellen. Zaterdag ochtend om 8.15 werd de koffer bezorgd. Super !

Snelle verzending

Zoals altijd Goede service Keep up the good working

mooi product, precies volgens beschrijving

Alleen jammer dat de bezorging op zich liet wachten.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG