Goed geholpen in de winkel snelle levering volgende dag in huis
Beste mevrouw Tempel, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, M. Walters Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Het was helemaal top van mij na 10
Beste mevrouw Brouwer, Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, M. Walters Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik ben uitstekend geadviseerd in de winkel en ter plekke bestelde de medewerker de geschikte tas, die inderdaad de behoefte van mijn zoon (brugklasser!) bevredigt, voor een redelijke prijs.
Verkoper heeft echt moeite gedaan om een tas te verkopen, liet alle modellen zien en had veel geduld, daar mijn dochter nogal aan het twijfelen was. Toonde hiervoor begrip en stelde e.e.a. voor waardoor zij haar keuze goed heeft kunnen maken. Dat is pas verkopen! Zij is dan ook heel blij met haar nieuwe tas...
Beste , Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe burkley tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Wessel Klantenservice van Os Tassen en Koffers
fijn meedenken en heel snel geleverd!
Beste , Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Eastpak tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Wessel Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Al vaker hier gekocht en wederom goeie en vriendelijke service
Beste Angelique, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je Gigi Fratelli tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Mascha Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede gezellige services en de bezorging vanwege het niet aanwezig zijn, was ook goed geregeld. Thanks
Beste Jacqueline, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je Decent koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Mascha Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie tas. Ik vond het leer droog en heb de tas meteen ingevet.
Beste Virginiia, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je MYOMY tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Mascha Klantenservice van Os Tassen en Koffers
snelle afhandeling
Beste Marita, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Mascha Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik weet nog niet veel van dit bedrijf maar de eerste indruk is goed omdat het op tijd is geleverd en netjes aangekomen .
Beste mevrouw Ende, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Mascha Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Hele goeie service in de winkel zelf. Tas moest besteld worden. Binnen 2 dagen in huis! Supersnelle levering dus en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang na bestellen
Beste mevrouw Thomas, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Eastpak tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Mascha Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie tas die aan alle verwachtingen voldoet.
Beste mevrouw van Barneveld, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Spikes & Sparrow tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Twee nieuw koffers gekocht bij van Os Amstelveen Bij eerste gebruik bij het uitstappen uit bus en op willen stapelen op bagage kar op Schiphol (wil ik de koffer aan de zijgreep pakken) scheurt direct de greep aan één zijde uit de koffer. Pech dacht ik. Na terugkomst van mijn reis ligt mijn tweede koffer op transportband met exact hetzelfde euvel (losgescheurde zijgreep). Dus twee onafhankelijke personen exact hetzelfde probleem. Ik dacht produktie/fabricage foutje? Terug naar winkel. Deze bieden hem aan ter reparatie. Wordt daarna gebeld met mededeling de koffers worden niet hersteld vanwege transportschade?????? Een koffer is toch voor transport. Bij van Os kun je dus geen koffer aan de grepen vastpakken want dat kan transportschade veroorzaken en deze vallen niet onder garantie. Ik wist niet wat ik hoorde, dacht eerst dit is een grap maar nee pure werkelijkheid. Schande voor zo'n speciaalzaak. Ook werd nog medegedeeld dat deze koffers eigenlijk niet geschikt zouden zijn voor vliegtuiggebruik.???????????? Fijne mededeling achteraf.
Beste Ruud, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je koffers zijn stuk gegaan tijdens transport. Je hebt altijd garantie op fabricage fouten, niet op transportschade. Helaas waren de koffers dusdanig beschadigd dat repareren niet meer mogelijk was. Je kunt hiervoor de maatschappij waarmee je hebt gereisd aansprakelijk stellen, zij zijn hiervoor verzekerd. De winkel heeft contact met u gehad om tot een redelijke oplossing te komen. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een snelle levering.keurig verpakt.
Beste mevrouw Westbroek, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Spikes & Sparrow tassen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De omschrijving op de site komt overeen met de tas. Erg blij mee! Netjes verpakt en ingepakt. Was een echt cadeautje om uit te pakken!
Beste mevrouw Tholen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Fred la Bretonniere tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Better prices than Samsonite store in Bijenkorf
Beste mevrouw Rosales, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Order werd snel uitgevoerd, binnen 2 dgn bestelling geleverd.
Beste mevrouw Leatemia, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co tas!! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer goed geholpen door Mw.Ali. Ze voelde meteen aan wat ik wilde. Gaf een eerlijk en goed advies, Zeer vriendelijk, goede service. Al met al een verkoopster waarvoor ik extra naar Maastricht reis. Ze krijgt van mij een 10+
Beste mevrouw Cremers, Bedankt voor uw mooie beoordeling, we zullen uw compliment doorgeven aan onze collega. Veel plezier met uw nieuwe The Bridge tas!! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed en gratis geholpen bij het openen van mijn koffer nadat ik de cijfercombinatie was vergeten
Beste Baukje, Bedankt voor je mooie beoordeling. Service zoals het hoort! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering en artikel voldoet aan mijn wensen.
Beste Carola, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Berba tas!! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Helemaal top
Beste Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Flora & Co tas!! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn aankoop was in Oosterhout waar ik goed geholpen ben. Maar met het hoofdkantoor had ik afgesproken dat ik een factuur zou ontvangen en dat de BTW teruggestort zou worden. Beide zijn niet gebeurd.
Beste Nicolaas, Bedankt voor je beoordeling. We zullen de factuur naar je toe sturen. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De tas die ik wilde was niet in de winkel op voorraad de medewerker heeft de tas besteld en binnen 3 dagen bij mij thuis af laten leveren
Beste Carla, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Northface rugzak!! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer goed. Bestelling was er op tijd.
Beste Raginie, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Decent koffer!! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Bestelling netjes en op tijd geleverd!
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG