Het zijn mooie tassen die snel worden geleverd
Beste Josephine, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe The Monte tas!! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Duidelijke website, snelle levering en een mooie tas!
Beste Petra, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Flora & Co tas!! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Tas kon makkelijk omgeruild worden na snelle bestelling
Beste Karin Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je The Northface rugzak! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ben heel goed geholpen in de winkel in Helmond, Ze heeft me goed geadviseerd welke koffer het beste zou zijn voor onze reis plannen. Daarop gebaseerd hebben we de keuze gemaakt 5 koffers te nemen en 2 ideale Rugzakken. Dag erna werd alles netjes thuis afgeleverd! We kunnen met een goed gevoel op reis. Dankjewel.
Beste Claudia Bedankt voor je mooie beoordeling, we zullen je compliment doorgeven aan onze winkel. Veel plezier met je Koffers en rugzakken! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik ben de tas in de winkel in Rotterdam gaan uitzoeken. Deze tas was niet voorradig en toen is mijn tas online geregeld. Het winkelpersoneel was Fantastisch. Ik werd tot aan de deur met veel enthousiasme geholpen. Een plezier om zo te winkelen!
Beste Lindsay, Bedankt voor je mooie beoordeling, we zullen je compliment doorgeven aan onze winkel. Veel plezier met je The Bag van Cowboysbag ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Gekochte tas bleek bij thuis komst te klein. In de Winkel een grotere besteld en thuis laten bezorgen.
Beste Sylvia, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Bold Banana tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel geleverd en keurig verpakt !
Beste Sjoukje, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Burkely tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
In de winkel hadden ze de gewenste tas (Kånken) voor een erg leuke prijs maar niet in de gewenste kleur. Online besteld, lokaal betaald en binnen 2 werkdagen in huis! Het duurde wel even voordat we de bevestigingsmail van de bestelling binnen kregen, waarschijnlijk omdat we op een zondag in de winkel waren.
Beste Marty, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Fjallraven rugtas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik vond voor mijn kleinzoon een mooie pasjeshouder en mijn kleindochter de juiste portemonnaie.
Beste meneer Elsendoorn, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met beide aankopen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Dit is de 2e keer dat ik een tas bij Van Os heb besteld en wederom snelle en correcte levering. Ik ben daarom ook zeer tevreden.
Beste Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Flora & Co tas en op naar de 3e keer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alleen jammer dat postnl niet aan hun levertijd konden voldoen en daardoor 1 dag later dan gepland binnen was. Maar daar kunnen jullie niets aan doen.
Beste mevrouw de Jong Bedankt voor mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Seniele sevice
Beste Ineke, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je The Northface tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn ervaring is geweldig, super klantvriendelijk en kundig personeel. Goede service.
Beste Meneer van Zijl, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie rugzak van Eastpak besteld voor de jongste die naar de middelbare gaat. Snelle bezorging. Zoonlief is helemaal tevreden!
Altijd goed als het beeld op internet overeen komt met je verwachting. Dat was dus ook zo. Voor bestellen hoef je niet gelijk en account aan te maken ook prettig. En er werd ook lekker vlot bezorgd. Geen klachten alles volgens planning en afspraak.
Beste Monique, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je bag in bag! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een goede heren portemonnee van Castelijn en Beerens gekocht!
Beste Gert-Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Castelijn & Beerens billfold! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prima !
Beste mevrouw Visser, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Eastpak tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed, maar jammer dat de tas niet in de cadeau verpakking zat zoals ik had aangegeven bij het bestellen
Beste Jeanette, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses dat wij zijn vergeten om je bestelling in te pakken als cadeau. We sturen je een PB. Veel plezier met je nieuwe Zebra tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Heel goed mooie tassen snelle levering kwaliteit
Beste Brigit, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Bear Disign tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik vind de website overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De tas was keurig in papier verpakt en snel verzonden! Bovendien kun je het retour zenden of in de winkel terugbrengen. Retourrecht tot 100 dagen!
Beste Monique,, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je MLC Morissen tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prima en netjes geholpen. Een artikel werd per post nabezorgd.
Beste Mevrouw Hasenbos, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je DR Amsterdam portemonnee! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Mevrouw Raij, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Dakine tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Het tasje was in de winkel niet meer voorradig, de volgende dag werd deze thuis afgeleverd.
Beste Judith, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Lycke Oslo tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Fijn dat het al snel binnen was. De tas voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
Beste Magdalena, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je The Monte tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mogelijkheden besproken voor een laptoptas en ze heeft me heel goed geholpen in de afweging welke tas het beste zou passen. Ben er heel blij mee!
Beste Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Wimona tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG