Lekker snel geleverd
Goedemorgen Annemiek, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Smaak tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
Zeer fijn geholpen , goed advies gekregen.
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
Fijn geholpen en goede uitleg gehad
Goedemorgen, Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Graag tot ziens weer in onze (web)winkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
zeer goed advies en uitleg.
Goedemorgen Marja, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam!
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie review. Veel plezier met uw nieuwe Thule organizers. Wij hopen uw gauw terug te zien in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Stephanie
Koffers vanostasen zijn geweldig, sterk en mooi kleuren. Ze hebben ook soms aanbiedingen. En de koffers kan lang mee.
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Decent koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
goede ervaring . goede en snelle service. klantvriendelijk. verkoperster geeft goede uitleg. prijs oke.
Goedemorgen meneer Dibbets, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u vele mooie reizen toe met uw nieuwe Samsonite koffers. Tot ziens in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
Fijne winkel met een uitgebreid assortiment aan o.a. koffers en reistassen in verschillende prijs categorieën. Na aankoop wordt het product snel en gratis thuis bezorgd. De reistassen welke ik bestelde waren elders goedkoper en van Os verkocht het daarom voor dezelfde prijs. Al meerdere producten aangeschaft en altijd tevreden. Erg vriendelijk personeel.
Goedemorgen mevrouw Fleminks, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u vele mooie reizen toe met uw nieuwe Samsonite Reistassen. Tot ziens in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Arthur
Top. Netjes en snel
Goedemorgen Patricia, Hartelijk dank voor uw review. Veel plezier met uw nieuwe Travelite koffers! Tot ziens in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
Wij wilde 2 koffers maar de winkel had er maar 1 op voorraad. De andere werd in de winkel besteld en 2 dagen later werd de koffer keurig thuis geleverd.
Goedemorgen Lia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur
Good
Goedemorgen Kiran, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Travellite reistas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur
Uitstekende producten, zeer goede uitleg, zorgvuldige en correct volgens afspraak geleverde aankoop en een zeer gewaardeerde nazorg in de zin van een telefonische navraag over de levering en staat van het product. Met stip een aanrader.
Goedemorgen Paul, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u blij bent met het goede advies van onze collega's in de winkel. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite Essens koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur
Ik heb de juiste reiskoffer kunnen kopen in de winkel van Van Os dankzij de heldere informatie die in de winkel verschaft werd over elke soort koffer (voordelen van hardcase en softcase, gewicht, grootte, etc.). De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. In de winkel was de koffer niet meer op voorraad dus kon ik hem zonder problemen gratis thuis laten bezorgen. Top service.
Goedemorgen Ryan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u blij bent met het goede advies van onze collega's in de winkel. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur
vriendelijk duidelijk en kundig en een goed assortiment
Goedemorgen Jan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur
Goede kwaliteit.
Goedemorgen mevrouw Hertog, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Kipling tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur
Tas zou op voorraad moeten zijn bij een winkel in de buurt maar helaas. Online besteld en volgende dag in huis. Dochter blij!
Goedemorgen Sandra, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Flora & Co tas. . Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur
Heel fijn geholpen en een goed advies gekregen bij van Os. Ze adverteren met de laagste prijs garantie en dat doen ze ook. Heel fijn gewinkeld in de winkel maar wel een 'online prijs' betaald. Top!
Goedemorgen Micha, Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen. Dat is de service waar wij naar streven! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels en/of webwinkel. Fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Stephanie
2 koffers gekocht. Hele goede service in Leidschendam. En de volgende dag al in huis, zonder bezorgkosten.
Goedemorgen Bernadette, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe American Tourister koffers . Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Romy
Professioneel geholpen, de bezorging van de koffer was gratis.Top
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe American Tourister koffer . Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Romy
Mooie website met veel keuzes, eenvoudig bestel- en betaalproces, snelle levering. Dus top wat mij betreft.
Goedemorgen Jantie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Flora&Co tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
de bestelling n ging makkelijk en werd snel geleverd
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Castelijn en Beerens portemonnee. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
Dagje uit in Rotterdam en gelijk even Van Os binnengelopen voor een Samsonite koffer. Mijn maat was niet op voorraad maar werd keurig door, klantgerichte en kundige, dame in de winkel online besteld en later thuisbezorgd. Hele prettige aankoop ervaring.
Goedemiddag Louetta, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
snel en goed !!
Goedemiddag Sonja, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Suitsuit koffers. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
Ruime keus, snelle levering, keurig verpakt
Goedemorgen Hans, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Castelijn en Beerens portemonnee. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
Probleem met bezorging goed opgelost. Vriendelijke mensen
Goedemorgen Silvi, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe CabinZero tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG