Mooie luxe rugzak/tas

Mooie tas, stevig en netjes afgewerkt. Het gebruik ervan duurt nog een paar weken. De tas ligt ingepakt onder de kerstboom.

Mooie luxe rugzak/tas

Top service zowel in de winkel als online

Goed advies in de winkel op de Haarlemmerstraat en daarna goed geholpen door de klantenservice bij een nabestelling

Top service zowel in de winkel als online

Ziet er top uit

Ik heb de koffer nog niet gebruikt maar het is een solide en mooie koffer. Wieltjes rollen lekker makkelijk en de koffer op zich niet zwaar dus nakkelijk mee te rijden en te dragen. Ga hem over 2 weken gebruiken als ik naar Duitsland ga met de trein, moet dus tegen een stootje kunnen maar dat gaat vast en zeker lukken

Ziet er top uit

De koffer was online erg goed geprijsd, dezelfde dag verzonden en de volgende ochtend al in huis. Toevallig liep ik die week langs de winkel en zag ik dezelfde koffer nog scherper geprijsd, hier een foto van gemaakt en naar de klanten service gestuurd met de vraag of ze met terugwerkende kracht met deze prijs mee konden gaan in mijn order van die week. Hier werd erg attent op gereageerd en het verschil is teruggestort op mijn rekening. Bedankt voor de goeie service!

Mooie tas. Ik ben er heel blij mee. Goed verpakt. Snel binnen.

Mooie, degelijke producten, snelle levering.

In de winkel altijd prettig. Online nu dus ook goede ervaring.

Mooie tas, heel netjes verpakt in dik vloeipapier en ook nog een stofzak los er bij Was fijn om uit te pakken

Vlotte levering

Voldoende productkeuze. Snel geleverd. Prima verpakt.

De portomonnee nooit ontvangen

Ik krijg een email van postNl dat de portomonnee is ontvangen zogenaamd in mijn brievenbus, tergelijkertijd krijg ik van jullie een mail dat de retourverzending ook ontvangen is?? Heb de portomonnee met korting besteld en hoop dat dit geregeld kan worden.

Snelle levering online! Mooi product.

Mooie tas van smaak

Tas besteld, zat alarm in

Ik had een tas besteld via de website. De tas was hier in Utrecht niet in de winkel beschikbaar. Het bezorgdrama is de schuld van PostNL, daar kan van Os weinig aan doen. De tas was een cadeau, dus ik had het laten inpakken. Toch bij de bezorging even opengemaakt om te controleren. En gelukkig maar, er zat een alarm in aangehecht. Gelijk gemaild naar de klantenservice en de reactie kwam snel, maar de oplossing was of Van Os stuurt een retourlabel, ik stuur de tas op, Van Os verwijdert het alarm en stuurt de tas terug. Dit was geen optie, want cadeau. Andere optie is naar de winkel om het alarm te verwijderen. Ik heb per mail nog gevraagd of ze de winkel konden informeren wanneer ik zou komen. In de winkel ging, zoals verwacht, het alarm af. De winkel wist van niets. Ik had de factuur en emails al meegenomen, en inderdaad alles moest gecontroleerd worden. Er kon van geen enkele medewerker een excuus af. De winkeldame was verder wel vriendelijk maar ik voelde mij voor schut.

Prachtige bruine tas besteld en ontvangen!

Alles naar wens verlopen! Zaak is zeker aan te bevelen. Prima prijs/ kwaliteit verhouding!

Na een week is mijn bestelling nog niet ontvangen.

Slecht,vanwege bezorging.

Geen idee nog niks ontvangen

Hoe moet ik mijn ervaring delen als ik nog niks binnen heb?

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG