Topservice en hulp, adviezen in de winkel. Professioneel ingepakt en snelle bezorging. Ook de digitale nazorg en begeleiding is het noemen waard. Kwalitatieve producten in het assortiment. Ik ken de winkel al sinds de 70tiger jaren.
Goedemiddag Milly-Antoinet, Bedankt voor de mooie beoordeling. Leuk om te horen dat u al zo lang klant bent bij ons! Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Romy
Mooie tas voor mijn vrouw besteld en snel ontvangen
Goedemorgen Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Ik wens uw vrouw veel plezier met haar nieuwe tas. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Prachtig.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. Daar doen wij het voor. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
behalve voorgaand, ook goede producten. kan misschien wat goedkoper (?)
Goedemiddag, Bedankt voor uw goede beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze producten. Wij gaan, net als andere bedrijven, mee met de prijzen van nu. Daardoor moeten wij (soms) ook de prijzen verhogen, helaas. Desondanks hoop ik u snel weer te zien in 1 van onze (filialen). Met vriendelijke groeten, Stephanie
Ik heb een pasjeshouder bij bol.com besteld tot 2x toe maar deze bleek niet van echt leder. Dus daarna toch maar verder gekeken. Bij Van Os een prachtige pasjeshouder besteld en zeer tevreden.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te horen dat u bij ons bent geslaagd. Wij hebben inderdaad een breed assortiment qua pasjeshouder. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Goed geholpen. Koffer was beschadigd en er kon via de webshop een nieuwe besteld worden.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Romy
na bestelling tas snel in huis, netjes verpakt
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Goede ervaringen.
Heb al verschillende tassen van Kipling SUPER GOED HOOR.Heb een kleintje in de maat m al zeker 20 jaar
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over de Kipling tassen. Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Zeer mooie schoudertas en zeer vlug aan huis bezorgd
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Romy
Prima, goede uitleg in winkel
Snel en betrouwbaar.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
In de winkel goed en vriendelijk geholpen, helaas was het model niet meer in de winkel (Utrecht ) wel heeft een medewerkster vanuit de winkel de bestelling gedaan. Ik had een model Tony Perotti besteld met muntvak en dubbele kaarthouder . Prijs rond €135,00 . Kleur was juist maar pashouder heeft geen muntvak . Nu moet ik alsnog een klipper voor muntgeld meenemen . Doel dus mislukt..Ik had ook mee moeten kijken bij het invullen of navragen of alles juist was ingevuld. Mvgroet Inge van Eekelen
Goedemiddag Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, kunt u het natuurlijk altijd terugsturen/brengen of omruilen. (mocht het nog niet gebruikt zijn). Wij zoeken dan graag naar een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Ik had mijn bestelling snel binnen. En de gekochte tas was precies wat ik wilde.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tas. Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Heb op een avond mijn nieuwe olivia Lauren trolley besteld en de volgende dag al in huis. Echt super blij mee en hele mooie kwaliteit en service. Was leuk ingepakt en super snel verstuurd. Koop hier snel nogmaals een tas mocht dat nodig zijn
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. En leuk dat u zo blij bent met uw nieuwe Olivia Lauren trolley. Heel veel plezier ermee! Fijne avond gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Snelle afhandeling van het bestelde.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop! Wij wensen u een fijne jaarwisseling. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Deze keer een leren pasjeshouder gekocht. Ziet er prachtig uit, erg blij mee.
Goedemorgen Nelly, Leuk om te horen dat u zo enthousiast bent! Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Een fijne jaarwisseling gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Persoonlijke begeleiding. Goede nazorg door de bestelling op tijd thuis te krijgen
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
alles zoals beschreven op tijd geleverd
Midden in de kerstdrukte werd mijn bestelling de volgende dag al, feestelijk ingepakt geleverd. Echt top.
Goedemorgen Marjolein, Dank voor uw mooie beoordeling. Ik hoop dat u fijne feestdagen heeft gehad, en het mooi ingepakte kado een succes was. Wij hebben uiteraard ons best gedaan voor u! Wij wensen u een mooi 2025 toe, en zien u graag terug. Met vriendelijke groeten, Angelique
Vriendelijke verkoopster, goede service en heel snelle levering.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Zeer professionele aandacht
Ik heb onze koffers gekocht bij Berden, Venlo, in de winkel en werd geholpen door een ontzettend aardige en behulpzame jonge man!
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo geholpen bent door onze collega(s). Dat is de service die wij graag verlenen. Heel veel plezier met uw nieuwe koffers. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Zoeken naar een nieuwe koffer denk je die ga ik even halen. Maar bij binnenkomst heb je toch de vraag, welke past voor nu maar ook voor toekomstige reizen. En daarmee ben ik zeer goed geholpen met juiste advies de juiste koffer kunnen kiezen.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo geholpen bent door onze collega(s). Dat is de service die wij graag verlenen. Heel veel plezier met uw nieuwe koffer. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire