fijn in winkel kunnen proberen welke rugzak voor mij het beste was. Dus of hij lekker op de rug ligt.

super

Top geholpen door verkoper met veel ervaring goede uitleg over de kwaliteit van de producten en goede informatie.

Snelle levering, nazorg vraagt nog enige aandacht

Laptoptrolley besteld en snel uitgeleverd. Uiteindelijk mis ik een stickervel met letters voor de ID-tag. Was niet aanwezig helaas. Ik wacht er nog steeds op. Maar de trolley is geweldig ;-).

Dure boodschappenwagen die niet aan de criteria van website voldoet .

Wagentje zou een handvatselhoogte hebben van 110 cm . Dit was de reden waarom mijn keuze juist op dít wagentje wagentje viel . Nu loop ik zwaar bukkend achter het wagentje . Extra voorzieningen zijn er niet / worden niet aangeboden . Denk dat terugsturen de enige optie is . Mvrgr Adri

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen door personeel in Leidschendam en supersnelle levering

Koffers in winkel besteld

Goede service alleen jammer dat een koffer niet meer ingepakt zat maar verder alles goed

Dank je wel voor jullie service

Super geholpen

Personeel deskundig en geven goed advies. Goed geholpen.

Goed advies

Wij zijn in Helmond geweest. Hebben dat goed advies gekregen over de mogelijkheden die er zijn wat koffers betreft. Deze zijn daarna netjes thuis bezorgd.

Uitgebreide keuze

Ik wist wat ik wilde kopen, dan is even online bestellen heel makkelijk

Winkel en online

X

Uitstekend.

Goede producten en een snelle levering. Prima dus.

Fijne winkel

Prettig geholpen en goed advies gekregen van het personeel. We zijn op 3 plaatsen geweest, Maastricht, Venlo en Helmond.

MIJN ERVARING MET VAN OS IS TOP

Leuk assortiment snelle levering leuke tas.

In de winkel helder geadviseerd en de levering van de koffer was super snel.

Super goede service

Om assistentie gevraagd bij het zoeken naar een lichtgewicht handbagage werd ik op zeer professionele wijze geholpen Thank you for your service.

Snel bezorgd en een fantastische lichtgewicht Suit Suitkoffer

Niet vriendelijk aan de telefoon en geen sleutels afgeleverd.

Handbagage koffer is niet met sleutels afgeleverd. Toen ik belde kreeg ik een mevrouw die mij niet vriendelijk te woord stond.

Extremely bad service

Haven’t received my parcel even after 10 days.

Vriendelijk geholpen snelle levering. Goede kwaliteit.

Leuke tas!

Ben tevreden met de tas Snelle levering Goed ingepakt Goede prijs

Een te groot koffer gekocht Direct kunnen ruilen Bedrag wat teveel was betaald meteen terug gekregen Super service

Goede service in de winkel. Snelle levering aan huis.

Goede, nuttige info over het artikel. De verkoper probeerde niet de duurdere versie aan te prijzen. Integendeel. Erg eerlijk dus.

Zeer snelle en correcte levering!

Fijne website; snel en netjes geleverd.

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.