Ik kreeg de mail van iemand anders. Ik heb niets besteld bij van Os heb dit ook twee maal door gegeven.
Goedemorgen Leny, Wij vinden het erg vervelend voor u dat u deze mail heeft ontvangen. De klant waar het om ging had zich perongeluk vergist in haar emailadres, vandaar dat u hier bericht over kreeg. Dit is direct aangepast en dit zal dan ook niet meer gebeuren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Was allemaal top geregeld
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Decent koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prima koffers gekocht,de levering op tijd en wel netjes ingepakt.
Goedemiddag Josie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Uitstekend geholpen en geadviseerd
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Volgens afspraak, Leuke cadeau verpakking, Goede kwaliteit, Topmerk.
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe The Bridge pennenetui! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goed advies
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Dr Amsterdam portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
De koffer die ik wilde hebben in de winkel, was net verkocht. Geen probleem, hij kon ook gewoon thuisbezorgd worden, samen met mijn andere aankopen. De volgende dag al in huis!
Goedemorgen Lisette, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat het op deze manier opgelost kon worden! Veel plezier met uw nieuwe American Tourister koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goed advies welke tassen/koffers ideaal zijn voor onze reis naar Zuid Afrika
Goedemorgen Peter, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe American Tourister reiskoffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering en komen laagste prijsgarantie na!
Goedemorgen Marcel, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite reistassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Gebruiksvriendelijke website en bestelproces. Snelle levering van producten met goede communicatie naar de klant tijdens alle fasen van bestelling tot levering thuis.
Goedemorgen Abri, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Leonard Heyden Toilettas Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prima service. Snelle levering en goed product. Jammer dat dat er geen bijpassende portemonnee bestaat.
Goedemorgen Gerard, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Castelijn en Beerens sleuteletui! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering, zeer tevreden
Goedemorgen Jolanda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Romy Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
nvt
Goedemiddag mevrouw Klijn, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Suitsuit koffers ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Romy Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Duidelijk en makkelijk bestelling te plaatsen en ook mooi op tijd bezorgd.
Goedemorgen mevrouw Akihary, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe handbagage koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Romy Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vlot, vriendelijk en snel geleverd
Goedemorgen mevrouw Harris, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Burkely Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Helen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling, we zullen uw compliment doorgeven aan ons filiaal Beek. Veel plezier met uw nieuwe Bear Design Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Fijne zaak En heel goed geholpen
Goedemorgen meneer Huizer, Dank u wel voor uw mooie beoordeling, we zullen uw compliment doorgeven aan ons filiaal Coolsingel Rotterdam. Veel plezier met uw nieuwe Travellite reiskoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mijn tas werd binnen 2 dagen bezorgd, was goed, mooi(als cadeau) en degelijk verpakt.
Goedemorgen mevrouw Sinttruije , Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe The Bridge tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
mooi stevig en er passen genoeg sleutels in.
Goedemiddag Dirk, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Tony Perotti aankoop! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
We zijn perfect geholpen, heel vriendelijk en behulpzaam.
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Suitsuit kofferhoes! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Er moet concrete informatie zijn over de afmetingen van elke tas. Nu kan er teveel mis gaan. Terug sturen bleek 7 euro te kosten. Dat vinden we niet leuk.
Goedendag Louis, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij zullen uw advies meenemen en hierop handelen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
De tas is conform onze verwachting, Het afleveringsproces was efficiënt en service gericht Wij waren en zijn er tevreden mee
Goedendag John, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Enrico Benetti tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Omdat ik een portemonnee wilde kopen die ze niet meer in de juiste kleur op voorraad hadden in de winkel. Hebben ze deze voor mij besteld en naar mijn thuisadres opgestuurd. Daar werd deze al vrij snel bezorgd en kreeg ik een dag later ook nog eens een telefoontje van de winkel medewerkster die navraag deed om te checken of dat de bestelling en de bezorging goed waren verlopen. Wat een goede service van attent personeel!
Goedendag Monique, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. En fijn om te vernemen dat onze collega's u zo goed geholpen hebben. Veel plezier met uw nieuwe Patchi portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Onlangs online een nieuwe laptop tas gekocht. Het online proces verliep soepel en de tas werd binnen enkele dagen geleverd. Ben zeer tevreden over mijn aankoop en de geboden service.
Goedendag Fiona, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Burkely Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Super fijn dat de tas die ik wilde kopen direct ingepakt kon worden. Werd mooi ingepakt geleverd. Eenmaal het cadeau overhandigd bleek er op de tas nog het prijskaartje te zitten. Dit was even een omgemakkelijk moment. Verder prima bestelservice en snelle levering!
Goedendag Chantal, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Vervelend om te vernemen dat het prijskaartje er niet af is gehaald. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij zullen hier extra alert op zijn. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG