Vriendelijk geholpen.

Werd vriendelijk geholpen en kennis van zaken.

prima en snel

Prima en snel

Ik ben tevreden

Er is naar mijn klacht geluisterd en ik heb een nieuwe tas gekregen waarvan de rits het wèl goed doet.het is per post naar me toegestuurd.

Niet in de winkel voorradig, via webshop thuis geleverd. Prima geregeld!

De tas waarop de keuze was gevallen was niet meer in de winkel voorradig. Geen probleem, de winkel dame kon hem voor ons bestellen. Na een paar dagen werd deze netjes ingepakt thuisbezorgd. Prima oplossing!

vriendelijke en behulpzame medewerkers en mooie tassen

vriendelijke behandeld in de winkel en omdat de tas in de winkel niet helemaal aan mijn wensen voldeed werd in de winkel online een andere tas besteld en deze werd thuis bezorgd. top winkel!

Ik ben SUPER goed geholpen en zal zeker nog eens wat bij jullie bestellen.

Dit was de eerste keer voor mij, dat ik spontaan bij jullie naar binnen liep. Jullie hebben een zeer ruime keuze en dat is heel fijn voor de klant. Ik zocht een tas voor mijn moeder.

Gewoon goed

Websiteinformatie was helder. Levering volgens afspraak. Product goed verpakt. Niets op aan te merken.

Zeer goede service

Snelle service.

Snel bezorgd

Na 2 dgn was mijn tas er

Netjes geholpen in de winkel.

Goed geholpen in de winkel. Tas voor mij besteld via internet door de verkoopster. Het duurde wel lang voordat de tas binnen was.

Mooi product

Maar ik was heel blij met de snelle levering…. Op van Oss kun je vertrouwen.

Nvt

Heb vorige week een zwarte tas besteld in Maastricht is netjes thuisgestuurd alleen de kleur was bruin ipv zwart. Het was naderhand lastig om het juiste telefoonnummer te verkrijgen om deze klacht te kunnen plaatsen. De medewerkers van filiaal Helmond hebben mij echter prima geholpen en gaan nu voor mij de zwarte tas bestellen en bellen mij als deze in de winkel is zodat ik hem op kan halen

Niet al te best

Ruim 1 week op bestelling moeten wachten en het was niet ingepakt terwijl ik dat wel aangevinkt had :(

snelle en nette levering

Wel terug gestuurd, zonder problemen, daar het net niet was wat ik zocht.

Superleuk tasje

De musthave voor deze zomer, een rieten tasje..Leuk crossbody te dragen, en een groot vak met veel ruimte. Leuk tasje!

2 maten koffers met AfterPay online gekocht. Maar toch gekozen voor de grootste maat. Geen probleem om de kleinste te ruilen voor nog een grote in de winkel.

Netjes mijn de bestelling ontvangen

Snel geleverd, product van top qualiteit, met zorg ingepakt. Ik ben tevreden met de service van Os tassen. gr, Vesna

Uitstekend en zéér klantgericht en vriendelijk

Wij zijn zeer goed geholpen bij van Os in Boxmeer. Er is adequaat en klantgericht met ons meegedacht en zeker ook uit eigen ervaring van de eigenaresse van deze zaak

Zeer goede kwaliteit

Snelle levering. En een zeer goede kwaliteit van de tas die ik besteld heb.

Prima service.

Onlangs heb ik een bestelling geplaatst. Ik werd per mail op de hoogte gehouden. De bestelling werd snel bezorgd. Goede service.

Snel geleverd en netjes verpakt.

Blij met mijn nieuwe tas

Hele goede en snelle service, van van os tassen Helmond

Mooie koffer mooie prijs snelle levering

Dag na de bestelling al mijn mooie koffer in huis voor een goede prijs

Tevreden

Snelle levering. Goed product!

Goede en snelle levering. Product zoals omschreven

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG