De service is in één woord top
Beste Ingrid, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Hide & Stitches tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik ben heel tevreden.
Beste Marie, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Mosz tasje! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Worden heel goed geholpen met de juiste keuzen
Beste Diana, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Duidelijke website en snelle correcte afhandeling
Beste Jacqueline, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Guess tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
koffer gekocht duidelijk gezegd op mijn tuisadres bezorgen. toch nog bezorg bon van mijn dochter omdat die in het klanten bestand staat.telefonisch contact gehad waar ik met veel moeite een bestel bon op mijn naam kreeg. dag daarna opgehaald en er werd mij de bon aangerijkt zonder op te kijken of een woord te zeggen. koop gesloten en opdonderen mijn ervaring.
Beste mevrouw Groot, Wat spijtig om te lezen dat e.e.a. niet naar wens is verlopen. Onze excuses hiervoor. We nemen nog persoonlijk contact met u op. Veel plezier met uw Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik heb vanuit de winkel via een verkoopster de bestelling geplaatst. We zijn uiterst vriendelijk geholpen en er werd ook nog aangeboden om het pakketje als cadeau in te laten pakken. Het pakje ligt nog in de kast omdat ik het op 17 mei pas cadeau geef, maar ik ga ervanuit dat het tasje goed is. Hartelijke groet van Ineke van Eijk
Beste Ineke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met het geven van dit leuke cadeau! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie koffers, mooi afgewerkt. Ligt in gewicht.
Beste Erich, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Vele mooie vakanties toegewenst met de Samsonite koffers. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Besteld, gevloekt, gezucht, gekregen!
Beste Theo, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn ervaring in de winkel van de Makado - Beek te Limburg, is altijd heel goed. Mevrouw neemt haar tijd om elke klant goed te adviseren en te helpen. Ik ben hier nu al een paar keer geweest, voor cadeautjes en voor mezelf. En ga er altijd met een fijn gevoel weer weg! De spullen zijn misschien wat duurder, maar je krijgt zeker waar voor je geld.
Beste mevrouw Maas, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Wij zijn nooit duurder dan onze collega's, daarnaast geven wij altijd prijs garantie. Zodat u als consument geen nare smaak over houd aan uw aankopen! Veel plezier met je Secrid! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed geholpen!
Beste Lisette, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Bloomsbury Tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
En prima service
Beste Gery, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Emily & Noa tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
In de winkel in Zoetermeer werd ik goed geholpen en geadviseerd. De daarop volgende bezorging thuis was snel.
Beste Jan, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Cabin Zero Reistas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooi product. Goede ervaring
Beste Mike, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Secrid Wallet! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijke dame de effectief handelde toen de bestelling niet kon worden geleverd door een dfout in het adres.
Beste Donald, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je SuitSuit koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik kom niet uit de buurt van Leiden. Dan is het fijn dat ik via deze weg toch mijn tas heb kunnen ontvangen Top
Beste mevrouw Mol, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Hide&Stiches tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Fijn dat ik de juiste maat vd koffer kon bepalen in de winkel Laren (NH) en de juiste heb gekozen. Met een top service.
Beste Kim, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
We waren op zoek naar nieuwe reiskoffers. Bij van os hebben ze ons goed uitleg gegeven over hoe en wat.
Beste Leon, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Het winkelpersoneel is serviceverlenend. Het produkt is de volgende dag afgeleverd. Geweldig.
Beste Yvonne, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Bestelling was snel geleverd. Helaas niet helemaal in de smaak gevallen maar ook het retourneren ging snel en simpel. Zou dus zonder aarzelen weer hier bestellen.
Beste Eveline, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Anneke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Spikes & Sparrow tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
In de winkel was de tas van mijn keuze niet op voorraad in de betreffende kleur, ter plekke besteld door de winkel en netjes thuisbezorgd na een paar dagen, 100 dagen retourtermijn, heel netjes.
Beste mevrouw Princee, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Fred la Bretonnierre tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De bestelde damestas voldoet helemaal aan mijn smaak. Zeer snelle en correcte levering!
Beste Nelly, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Spikes & Sparrow tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijk en attent
Beste mevrouw Gani, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Decent koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Yvonne, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Secrid Wallet! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Fijn geholpen en geadviseerd en ben superblij met mijn nieuwe koffer.
Beste Lisa, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je SuitSuit koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG