Goed product

Het product wordt snel geleverd. De beschrijving voor het gebruik is duidelijk.

wordt niet (meer) gekoeld verstuurd - product op zich goed

voorheen werden de aaltjes gekoeld verstuurd. omdat de pakketten vaak op onregelmatige tijden worden bezorgd, garandeerde dit dat de aaltjes nog leefden. de laatste bestellingen zijn echter niet meer gekoeld - en de werking neemt dan aanmerkelijk af.

Vertrouwen

Perfecte levering, correcte afhandeling, de beestjes doen hun werk zoals beloofd. Vertrouw dat biologische bestrijding de enige oplossing is. Met wat geduld lukt het prima en leuk hoe die beestjes voor jou werken.

Topproduct

Snelle levering. Kippen zijn rustiger nu ze minder last hebben van de kippenluizen. Topproduct en niet giftig en de eitjes zijn nog steeds te gebruiken voor consumptie.

goed product, beste service.

snel, lokaal, geen gedoe en het product doet exact wat het belooft.

Uitstekende service.

Bestelling snel geleverd. Goede omschrijving/ uitleg over het artikel. Zeer goede aflevering in correcte verpakking.

Snelle levering tegen goede prijs

Voor 2 uur ‘s middags besteld, en de volgende dag ontvangen. Het feromoon tegen buxusmot zal zijn werk wel doen.

Prima, goed en vlot

Prima service!

Goede website met duidelijke uitleg. En al vaker larven besteld met altijd goed resultaat in onze tuin. Pakketje kwam helaas een dag later aan omdat de post het niet eerder kon afleveren. Gelukkig zat er een koelelement in het pakket zodat de larven hopelijk op de goede temperatuur zijn gebleven.

Volgens de beschrijving goed product, gebruik het voor de eerste keer.

Ik moet het resultaat nog afwachten.

uitstekende service

Doosje lieveheersbeest-larven keurig ontvangen. Heldere instructies, al is uit de folder niet helemaal duidelijk hoe de larfjes er uit moeten zien bij uitzetten. Na een maand contact gezocht omdat er geen enkel effect en geen enkel lieveheersbeestje. Na wat foto's gestuurd te hebben, kregen we keurig een extra doosje toegestuurd. Daarin wel duidelijk beweging. Nu even afwachten wat het effect is.

Wormenmest of potgrond?

Er was geen worm te zien, de aarde leek op potgrond. Niet vet, droog. Tegenvaller.

Snelle levering van de roofmijten. Die, ook goed werken, maar wel eens in de zoveel tijd herhaald moet worden.

De ervaring van de aaltjes heb ik nog niet. De levering was accuraat. Top

Zeer stipte uitvoering van de bestelling

Prima kwaliteit

Advies geweldig

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima. Goede service

Goed advies verder zie boven

Perfecte service

Vlotte service en fijne producten

Bestelling werd sneller geleverd dan verwacht.

Goed werkend product

De buxusmotvanger werkt uitstekend. Na een 3-tal dagen zie ik het aantal buxusmotten verminderen. Het verwijderen van de motten uit de vanger is wel een beetje omslachtig en hier zou wel een tip kunnen gegeven worden.

snelle leverig

ben zeer tevreden over de levering en de afhandeling

Supersnelle service!

Vandaag besteld, volgende dag in huis. Super fijn!

Goede uitleg van het product, snel geleverd.

Super snel geleverd

Eerste keer besteld ben tevreden van de levering ook het gratis pakje bij mijn besteling was leuk. Hoop op een goed resultaat en ga dan zeker nog bestellen bij jullie. Grt Jaak

Fatastisch!

Heel vriendelijke communicatie, zowel via mail als via telefoon! Zeer behulpzaam en zeer gedetailleerde en duidelijke uitleg bij vragen. Zeer snelle verzending van de producten! Niets negatief te melden! Gewoon een aanrader!

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.