Het is een fijn bedrijf,met goed services, maar slechte levering. Duurt erg lang. Info vaag.

Jammer dat dit bedrijf voor deze bezorger kiest

Altijd snel klantvriendelijk geholpen

Altijd zeer tevreden over de behulpzaamheid bij het zoeken van een product. Als er afgesproken wordt dat men later terug komt op de vraag gebeurd dat ook altijd. Snelle levering van producten

Perfecte service en producten.

Werk al jaren met de producten van Florence, altijd goeie ervaringen. Goeie voorraad, snelle service, veel vernieuwing, mee met trends. Goed bereikbaar voor vragen, altijd vriendelijk personeel, kortom tevreden klant!

Levering is echt heel snel en correct. Wat me wel opvalt is dat de kwaliteit van de gelpolish slechter is geworden. Een donkere kleur die je in 4 lagen aan moet brengen vind ik niet prettig.

Snelle reactie op mijn vraag

Snel en kundig

Goed en snelle levering

De nagel producten zijn fijn en van goede kwaliteit, de prijs is ook goed. Reageren snel op je vragen. De trainingen zijn ook goed en verzorgd, duidelijk uitleg.

Service

Mijn bestelling netjes op tijd en goed verpakt en bij vragen goed antwoord.

Super fijne producten en snel geleverd

Ik bestel al sinds ik mijn opleiding heb gedaan bij Florence. Alles is altijd keurig in orde en word super snel geleverd. Top werk van de dames daar.

Snelle levering, goed verpakt

Wanneer ik een vraag had werd dit gelijk beantwoord! Een super fijn product ook, enorm blij!

redelijk

Ik heb de top gel milky besteld enige tijd geleden en was na 2 maanden al helemaal dik en stug geworden kon er niet meer mee werken. Heb nu opnieuw besteld en hoop dat het beter gaat anders ga ik contact met ze opnemen. Het wordt erg zorgvuldig verpakt en snel verzonden!!

Super goed en snel

Bestel hier altijd voor mijn lashlift en nagel spullen. Echt fantastisch ! Snelle levering en als je hulp nodig heb word je super snel geholpen

Top service!

Mijn ervaring met Florence Beauty & Nails is top, Snelle service, vriendelijke meiden, en als je ergens niet uit komt, kun je ze via whatsapp bereiken en daar krijg je ook snelle reactie op met de goede adviezen die je dan nodig hebt!

Super producten, goede service.

happy

Snel, fijn overleg bij vragen en blij met de producten

Super service

Onvolledige levering

Ik had 12 buffertjes besteld en maar 1 ontvangen. Wel voor 12 betaald. Ik heb jullie een mail gestuurd maar hier krijg ik geen reactie op.

Geweldige service!

Ook als particulier is de service geweldig! Ook als een pakketje niet of verkeerd bezorgd wordt, is er direct de oplossing door Florence en heb je de volgende dag alsnog jouw pakketje in huis.

Goeie prijzen,snelle levering en prima producten.

Ben al jaren klant en bevalt me goed.

Hele goede ervaringen

Fijne workshops, veel aandacht voor elke deelnemer. Goede en rustige uitleg. Mooie resultaten. En gezellig.

Ontzettend leuk team. Lessen zijn goed in elkaar gezet en verder uitbreiden met modules mogelijk.

Super tevreden!

Ik ben al een aantal jaren klant bij Florence en super tevreden. Ze bieden een goede service en leveren snel. Fijn ook dat de groothandel openingstijden heeft zodat je er eens naar toe kunt gaan. Organiseren mooie open dagen, wat er altijd super gezellig uitziet. Fijne product assortiment. En vriendelijk personeel.

Niets ontvangen

Ik heb helaas niets ontvangen terwijl ik bericht krijg dat het pakket is afgeleverd

De tips door elkaar

Ik gebruik altijd de tips, tip lijm en buffers van jullie en ben er altijd tevreden over. Deze keer was het doosje met de tips helaas helemaal door elkaar waardoor ik alles uit moest zoeken en ik ook niet van alles een even aantal had.

Vlot

Heel vlug antwoord gekregen