Correct

Benadering vanuit het instituut Florence en uitleg in 1 woord geweldig

Geweldig!

Vandaag babyboom met B2OS gel gehad. Echt weer zo'n fijne training!

Super academy

Super leuke mensen aanwezig en natuurlijk leuke spulletjes te koop om als nagelstyliste aan de gang te gaan

Uitstekende service en kwaliteit en super klantvriendelijk!!!!

Ik doe sinds twee weken de allround opleiding bij jullie en ben tot nog toe erg tevreden over alles!

Snelle levering en fijne producten!

Leveringstijd is meestal 1 werkdag en de producten zijn erg fijn! Nog geen problemen gehad met de webshop ;)

Geweldig leerbedrijf

Florence academy is een zeer professionele organisatie waar je vakkundig wordt opgeleid door geweldige docenten. Wil je een nagel salon beginnen dan raad ik je echt aan om de opleiding bij Florence te volgen. Zelfs in de corona crisis werd er zeer professioneel gehandeld en kon je online workshops en masterclasses volgen om toch bezig te blijven met je vak.

Heel duidelijk

Duidelijke les. Alles wordt goed stap voor stap uitgelegd. Voldoende ruimte om vragen te stellen. Duidelijke beelden

Zeer snel in reactie en goede uitleg

Naar mijn vragen rond om de online workshop kreeg ik al snel reactie. Daarnaast kreeg ik ook een top uitleg zowel van de docent online als van jullie top dankje wel.! Natuurlijk en hopelijk tot snel

Onlangs 3 online cursussen gevolgd. Super uitleg, en heel leuk om te volgen

Ik heb altijd een super goede ervaring met Florence. Producten zijn heel erg goed en werken mega fijn. Bestellingen zijn snel binnen. En als ik een vraag heb ben ik heel snel geholpen. Ik stap niet meer over!

Top team en service!

Hele lieve meiden en goede service!

Duidelijk en heldere cursus

Snelle communicatie en de medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden !

Super bedrijf!

Altijd zeer tevreden over de producten van Florence. Super snelle levering ook altijd. Echt een heel fijn bedrijf met super aardige meiden!

Ingeschreven voor de online cursussen. Een super uitkomst in deze tijd! Dank je wel

uitstekend kwalitatief servicegericht

Goede producten, snelle levering, duidelijke communicatie en servicegericht.

Fantastisch bedrijf!

Heel fijn bedrijf om mee te werken! Producten zijn van top kwaliteit. Online cursussen heel fijn nu in deze vervelende quarantaine tijd!

Vriendelijk en erg fijne producten

Erg tevreden kom er al 18 jaar. Super fijne producten..altijd voldoende voorraad. Zeer vriendelijk personeel. Nu ook via whats app...hele snelle reactie. Echt een dikke tien.

Top in alles!!

Ik bestel al lange tijd producten bij jullie. Altijd snelle levering. Ook het contact is altijd goed!!

Florence beauty en nails blijft de beste van Nederland!

Ik ben hier al 5 jaar en door florence sta ik nooit stil in mijn vak! Ze blijven mij telkens weer verbazen over de nieuwe producten en opleidingen! Echt een aanrader

Goed & leerzaam

Al meerdere cursussen gevolgd enz tevreden over de producten.

Professioneel en duidelijk

Professioneel en duidelijk, daar houd ik van!

Geweldig!

De kennis en kunde van Florence is geweldig.

Fijn bedrijf om te komen!

Ik haal mijn spullen altijd bij Florence, kom er met plezier en wordt altijd goed geholpen!

Super fijne medewerkers en producten

Na afgelopen jaar te zijn begonnen zonder cursus!! Ben ik super blij dat jullie mij toch willen helpen en het vertrouwen geven over het zetten van nagels. Ik werk met al jullie producten en ben er super tevreden over! Als ik bij jullie in de winkel kom, is er altijd tijd voor vragen en word ik goed geholpen. Bedankt!

Super! Kennis van producten en behandelingen

Alles altijd netjes en op voorraad Goede service ! En kennis van producten en behandelingen

kelvinstraat 7

6601HH Wijchen