Pluspunten
ik kom al jaren bij dit bedrijf, juist om al de bovenstaande punten. er wordt een pittige septer gezwaaid, en dat is een plus voor de professionaliteit, die in alles naar boven komt! kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
VerbeterpuntenDe Website mag overzichterlijker. Het zoeken van producten en diensten duidelijker. Qua foto's is het een plaatje.
Pluspunten
Mooi
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes geholpen in de winkel met het uitzoeken van de spullen en netjes geattendeerd op de gratis bijhorende workshop
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede, snelle en vriendelijke communicatie. Producten zijn van hoge kwaliteit.
VerbeterpuntenDie heb ik op dit moment (nog) niet.
Pluspunten
Alles gaat volgens wens. Kom vanaf 7 oktober kom ik bij jullie cursus volgens al round heb er zin in
VerbeterpuntenBeter kan het niet, heb een keer een gellak potje leeg ontvangen. Na telefonisch contact is het dag erop bezorgd super service. Personeel heel aardig. Gr serap
Pluspunten
Reageren erg snel!
Pluspunten
Wordt goed geholpen in de winkel.
Hi Tessa, Bedankt voor je beoordeling! Liefs, Florence Nails
Pluspunten
Gewoon een 10! mijn groothandel voor het leven! Dankjewel lieve meiden!
VerbeterpuntenNEE!
Dankjewel topper! Together we nail it:-)!
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice.
Hi Saskia, Bedankt voor je lieve revieuw! Liefs, Florence Nails
Hi Mariska, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor je lieve beoordeling!
Bedankt voor lieve beoordeling!
Pluspunten
Wilde als nieuwe klant en gebruiker van de gellak wat meer informatie en evt tips. En werd daarin prima geadviseerd en geholpen.
Bedankt voor je lieve beoordeling!
Pluspunten
Correct
Bedankt voor je lieve beoordeling!
Pluspunten
Altijd goed advies en geduld.
VerbeterpuntenN.v.t
Bedankt voor je lieve beoordeling!
Pluspunten
Alles krijgt een 10
VerbeterpuntenGeen
kelvinstraat 7