Van A tot Z top

Netjes geholpen op mijn vragen en goede levering.

Alles prima. Communicatie, aflevering en kwaliteit.

Mijn woning is moeilijk bereikbaar, ik had aangegeven dat er aan de weg afgezet mocht worden. Maar de chauffeur ging nog achteruit het zandpad op zover als mogelijk.

Dit is zoals het hoort!

De bestelling werd direct de volgende dag geleverd, door zeer kundige bezorger! Alles piekfijn geregeld!

Voordelig, kwaliteit en service gericht

Bestellen was eenvoudig, via de mail regelmatig en duidelijke updates. Bestelling zou tussen 05:00 en 09:00 geleverd worden met de melding dat je niet thuis hoeft te zijn. Order is heel vroeg bezorgd op de afgesproken plek. De chauffeur belde na 09:00 nog of alles goed ontvangen is. Kortom top

de juiste spullen en op afspraak netjes geleverd

Het materiaal is makkelijk te bestellen en het word keurig door de chauffeur afgeleverd.

gemakkelijke website, makkelijk besteld netje op tijd geleverd tip; ik heb dakpanplaten besteld, maar kon niet slagen op jullie website voor de afwerk produkten (nok en zijranden) misschien heb ik niet goed genoeg gezocht of was de keus te beperkt (ik heb deze produkten nog bij Hornbach gehaald)

Alles keurig

Bestellen gaat heel makkelijk.Ophalen perfect geregeld.Alles keurig aanrader!!!!!

Snel en goed geleverd.

Prima! Alles zoals beloofd

Het bestellen van de verzinkte platen was een makkie en direct alle bevestigingen via mail. Ook keurig geregeld kwa levering. Exact binnen het tijdsbestek dat was gemaild en heel vriendelijke man die het leveren kwam. Dikke aanbeveling

zeer goed geholpen

dit bedrijf verdiend een 10 plus

Maandag besteld donderdag al bij huis

Top service, snel geleverd

Snelle levering goede service chauffeuse materiaal ziet er goed uit

Bellen niet eens aan

Hebben bestelling zomaar op de openbare weg voor mijn huis afgegooid. Hebben niet eens aangebeld om mij te bestelling te laten controleren, proppen de factuur door de brievenbus.

Perfect Bedrijf !!

Zeer goede communicatie. Perfecte aflevering !

Betrouwbaar, goede service

Afspraak is afspraak, geldt voor dit bedrijf en prima materialen om mee te werken. Top

Geweldige service

Makkelijk bestellen en afhalen van prodrukten

Prijs, product, werkwijze: TOP

Het hele proces van bestellen t/m aflevering verloopt vloeiend. De platen zitten inmiddels op ons grote houthok en worden door menigeen bewonderd.

Makkelijk, snel en goede kwaliteit

Makkelijk bestelproces, snel geleverd, keurig ingepakt. Mooie kwaliteit golfplaat voor een redelijke prijs

Sneller dan verwacht geleverd

Makkelijk besteld en goede kwaliteit eerder dan verwacht geleverd. Absoluut een aanrader.

Ik heb nog wel s te klagen over de service alsook het product

Vlot bestelproces en snel binnem 1 dag geleverdverd b

Snel en simpel maar overvloed aan mail

Ik heb 6 plaatjes besteld voor een afdakje en dat ging makkelijk en snel, netjes thuisbezorgd. Gedurende dit process heb ik in totaal 9 mail ontvangen (!?) Nu ben ik graag goed geinformeerd, maar dit was wel een beetje overkill.

Prijs goed Website goed Levering goed

exact volgens afspraak!

makkelijke site qua bestellen. duidelijkheid qua materialen, aanverwanten artikelen en prijs duidelijk qua levertijd

Perfecte levering.

De chauffeur is heel behulpzaam en vriendelijk. Hij tilde de pallet met zijn kraan over de 2 meter hoge heg naast mijn huis. Top!

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal