Order licht snel klaar.

Uitstekend!

snelle levering, prima kwaliteit, prettige bezorging (er werd even gebeld bij aflevering met de vraag waar de platen het best konden worden neergelegd vanaf de vrachtwagen). Zeer tevreden met dit bedrijf.

Gaat gewoon zoals je graag wil dat het gaat

Goeie communicatie Mooi op tijd afgeleverd ik hoefde er niet perse voor thuis te zijn Vriendelijke chauffeur En mooie golfplaten ben er blij mee

Snel, goed en betaalbaar.

Duidelijk, goede communicatie, prompte levering

Bestellen gaat van een leien dakje ;-). Duidelijke communicatie over de levering, chauffeur heeft de bestelling mooi in mijn aanhanger getakeld, was geen probleem.

goede kwaliteit

De bestelling van dakplaten ging makkelijk op de site. De kwaliteit is prima net zoals de levering ervan en snel ook. De chauffeur heeft de dakplaten netjes in de tuin geplaatst. Dit is mijn 2e bestelling en ik ben er erg tevreden over.

Mooie platen en op tijd geleverd

Ervaring volgt later

Snelle afwikkeling van bestelling en goed materiaal

Bezorging was super

Snelle en correcte levering.

Snelle levering Goede bezorging complement aan de chauffeur En nette prijs.

Snelle levering enkel had ik gedacht dat de platen verpakt zouden zin met een beschermende folie neen dus. Platen met veel krassen jammer. Verder alles goed ontvangen.

Zeer snelle levering

Moet het nog monteren, maar levering lijkt zoals afgesproken.

Service hoog in het vaandel

Goede duidelijke site, behulpzaam en zeer service gericht, behulpzame en zeer vriendelijke vrouwelijke chauffeur! Kortom een aanrader.

Supersnelle levering

Hoewel er op de website stond dat levering uiterlijk 28 augustus zou zijn deed ik toch een vriendelijk verzoek of het materiaal voor 24 augustus geleverd kon worden. Dit omdat mijn zoon me die zaterdag zou helpen met de klus. Op woensdag 21 augustus werden de golfplaten geleverd. Wat een toppers!! Judith Lenderink Marknesse

Tevreden, snelle levering

Website duidelijk Levering snel en netjes

super

zeer overzichtelijke website met normale prijzen. snelle levering en goede communicatie tijdens de aflevering.

Totaal geen reactie van mijn aankoop

Ik heb besteld wetende dat ze met vakantie gaan , maar zelfs geen geen bevestiging van de betaling , Ik heb de bestelling donderdag avond voor de vakantie gedaan ,dus een bevestiging had er vrijdag nog wel gedaan worden En dan wel de vraag voor een beoordeling

Snel, goede prijs en hulpvaardig

Goede prijs en prima service. Ik heb de bestelling iets aangepast (achteraf) en dat gaf geen enkel probleem. Bij Afleveren bleken enkele artikelen niet te zijn meegenomen maar ook nu snelle opvolging en correcte afhandeling. Foutje kan maar het gaat mij erom hoe daar mee om wordt gegaan,en dat is zeer service gericht.

Perfect geregeld

Alles prima in orde daar in Veendaal. Laden gebeurde met een heftruck en de verdere afhandeling verliep perfect.

Goede en snelle service

Zeer snelle service en heel attent. Ge gewoon heel goed

Super kwaliteit en op tijd geleverd.

100% yevreden

Beschadigd bij aflevering; jammer!

Lossen prima maar wel graag onbeschadigd.

Wat een vriendelijke ontvangst

Ideaal, met de auto naar binnen en hulp bij het inladen en dat op zaterdag. Dank!

nette en correcte levering

tijdig en keurige aflevering van het bestelde.

Bestelling binnen twee uur af kunnen halen

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal