2 sterren: slechter dan verwacht

Vermeld duidelijk op de website dat je als particulier geen bestelling kan plaatsen.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

- geen opmerkingen.

Pluspunten

Correcte afhandeling.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

moderne, kwalitatieve producten steeds vooruit op de markt.

onoverzichtelijke leveringen bij het leveren. Bij wijze van spreken worden ze binnen gegooid van op de stoep. De levering van vorige week op donderdag 9 van de 18 colli's vrijdag dan de andere 9 zonder papieren. chauffeurs komt zich ook niet aanmelden. Bestelling word vooraan in de winkel of magazijn maar gedropt zonder handtekening en dat is de grote reden dat ik bijna alles bij Claes koop.

Pluspunten

Heel positief en correct behandeld en vlotte levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Leveren binnen de afgesproken tijd

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

Snelle service, staan altijd klaar en denken mee met de klant. Super chauffeur in dienst!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service en goede producten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze leveren iets uit. Al is het niet de hoeveelheid die besteld is. De garantie dat je een factuur krijgt die klopt met de geleverde hoeveelheid. Verder kan ik niets bedenken.

Laten weten dat niet alles er is. Terug bellen als het beloofd is. (ik bel vandaag terug, bel je de volgende dag zelf dan is het antwoord: Je ligt nog op de stapel, ben het nog niet vergeten. Wanneer de producten na een periode van een maand eindelijk op voorraad zijn, na iedere week de belofte dat ze volgende week binnen komen, en je zelf helemaal zonder zit, kan er niet even twee doosjes vast afgehaald worden. De vrachtwagen is wel gelost maar niet verwerkt. Mijn irritatie ligt niet in het feit dat het product niet binnen komt, dit ligt in veel gevallen aan een importeur of producent, maar de service eromheen. Ik heb gelukkig een andere oplossing gevonden via een ander bedrijf die wel de moeite neemt om je uit de brand te helpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-servicegericht -klantvriendelijk -helpdesk is oke

veel terugbel momenten leverancier quantore beperkte kwaliteit zijn kantoorartiken moonen artikelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs/kwaliteit ruim assortiment

Niet altijd zendnota's bij de levering

Oude Graaf 15

6002 NL Weert