Mooi initiatief, heerlijke kazen, knappe verpakking

De verpakking openen brengt dadelijk een dikke smile op je gezicht: kleurige snippers verstoppen allerlei lekkernijen. Een ware ontdekkingsdoos waar je alleen maar gelukkig van wordt. Knap!

leuk kado

kaascadeau mijn moeder was verrast en vond het een apart en bijzonder cadeau. ze gaat deze met vriendinnen samen nuttigen.

Wat een leuk pakket.

Echt een heel leuk pakket en snel geleverd.

Leuk pakket en snelle levering. Kaasje mogen voor mij wel iets groter. feestelijk verpakt met extra chocolade.

Viel beetje tegen

Ik had er iets meer van verwacht wat er in zat was wel lekker Mar n beetje weinig

Leuk verpakt en origineel kado !!!

Ik heb het doosje wel eerst zelf open moeten maken omdat ik natuurlijk wel wilde kijken hoe het pakketje eruit zag voordat ik het zou weggeven !!! Wel jammer dat er niet nog een kadoverpakking in de doos zat, zodat het wat mooier geeft, maar voor de rest zag het er Superleuk en mooi uit, met vrolijk gekleurde papierreepjes als vulling, dat oogt al meteen heel feestelijk !!!

Geweldige keuze.

Via sla je slag deze gewonnen kan zelf keuzes maken uit een mooi assortiment levering binnen 5 dagen leuke verpakking mooie kwaliteit

Volgens afspraak keurig geleverd

Goede en duidelijke communicatie. Alles volgens afspraak keurig geleverd.

Leuke kado om te versturen.

Leuk kado idee om te versturen. Op tijd bezorgd en een ander blij meegemaakt!

Lekker en origineel kado

Super snelle verzending, leuke verpakking, mooie handgeschreven kaart en heerlijke kaas.

Tevreden klant

Een bestelling bij deze webshop gedaan en laten bezorgen bij iemand anders, als cadeautje. Dat werd zeer gewaardeerd, kaasje was keurig en stevig verpakt en smaakte heerlijk.

Ben zeer te vreden over mijn bestellimg.

Super origineel!

Besteling ging vlot en ik werd op de hoogte gehouden van de reis die het pakketje maakt. Erg leuk kadootje! Ik had wat zorg over de warmte en het feit dat de kaas een dag in de brievenbus lag, maar het is allemaal goed gegaan. Als extra ideetje zou ik het leuk zijn om uit wat meer 'kaas'gerelateerde teksten te kiezen.

Ik zou het wel willen beoordelen maar ik heb nog niets ontvangen.

Ik zou het wel willen beoordelen maar ik heb nog niets ontvangen.

Deze mensen denken echt met je mee en doen moeite je te helpen. Ik ben ontzettend uit de brand geholpen met een zakelijke spoed bestelling toen ik ze belde. Zeer tevreden over dit bedrijf! Alles werd gemakkelijk afgehandeld.

Lekkere kaas in mooie verpakking.

Snelle levering. Leuke kaart met mooi hand geschreven tekst voor vaderdag. Mijn vader vindt de groene pesto kaas heerlijk. Hij is er blij mee.

super leuk

Zeer blij , met de handgeschreven text. Ik zelf zit nog buiten Europa vast in een lockdown en kon voor vaderdag niets opsturen. Dit was de ideale oplossing. Wat was mijn pa verrast en het kwam na bestelling de volgende dag al aan. Heel leuk .

Geweldige producten en service!

Leuke producten, voor alle gelegenheden. Goede prijs. En heel goede service. Top!

Het kaasje viel mij toch qua smaak tegen

Super leuk om te krijgen of te geven, maar de smaak viel mij toch tegen.

Geweldig! Snelle levering en top producten

super snel geleverd en erg leuk in een doos als verrassing!

Vriendelijk, snel, prachtig voor elkaar goede service.

Super leuk!

Beantwoord vragen super snel, service is top! En het pakje is in goede orde als cadeau ontvangen. Helemaal tevreden mee, leuke verpakking erbij en genieten !

Snelle service snelle bezorging!

Een origineel Vaderdag cadeau waar mijn vader blij verrast mee was.

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)