Heerlijk

Het was heerlijk en eerder gekomen dan verwacht.

Super leuk!

Wat een leuk cadeautje om te geven! Super leuk ook een hand geschreven kaartje erbij! Zeer persoonlijk!

Super leuke attentie

Een super leuke attentie voor een lage prijs en ik ben ontzettend attent te woord gestaan.

Helemaal feest

leuk verpakt, goed als cadeau

Geweldige service

Mooi ingepakt...een cadeau om te geven. En na een telefoontje konden de cadeaus nog afgeleverd op verschillende afleveradressen! Super fijn!

De aangekochte artikelen zijn zorgvuldig ingepakt en op tijd geleverd zeker een aanrader

Leuk cadeautje

Het was een cadeautje voor mijn zus. Ze was er erg blij mee.

Snel en denkt mee

Fijn en denkt in oplossingen, levert snel

Leuk "verrassings"pakket

Lieve kleine kaasjes en een klein kaaschaafje erbij en een zak lekkere nootjes en lekkere langhoudbare mosterd.

Prima kaas, maar duur voor de hoeveelheid.

De kwaliteit is prima. Maar 2 stukjes kaas van 180gr, een potje mosterd en een zakje nootjes voor samen € 32,50 is wel erg duur.

mooie verpakking

heldere website, leuke keuzes, goede verzending

Aanrader

Inmiddels 2x iets besteld als cadeautje. Super leuk en goede service!

Super leuke verrassing geworden

Leuk kaascadeau geworden. Bedankt!

Goede en snelle bezorging

Leuk assortiment met kaasjes. Origineel cadeau om op te sturen! TIP: Ik wilde 3 mensen verrassen maar heb dit in 3x moeten bestellen. Het zou nog sneller en makkelijker gaan als je meerdere adressen kan invoeren bij het bestellen.

leuk origineel brievenbuskado

bestelling ging gemakkelijk, leuke persoonlijke kaart erbij, ontvanger was blij verrast!

Ik had een kaasje cadeau gekregen en vond het zo leuk dat ik er ook eentje aan een vriend heb gestuurd. Het is een leuk idee vr. groet Marga de Rijk.

Aflevering laat te wensen over, maar dat heeft met Post NL te maken.

Pakket wel op tijd verzonden maar Post NL levert niet op tijd op het bezorgadres, daardoor pakket te lang onderweg en ligt de kaas meer dan 48 uur in een auto (Hemelvaartsdag) en dat komt de smaak niet ten goede. Jammer, slordig.

Fijn om zaken mee te doen,

Prettig Vriendelijk en correct en regelde alles naar mijn wensen !!!!!!!!!!!

Handig te bestellen,prima op de hoogte gehouden over het verloop vh kaasje, en netjes een bericht als het afgeleverd is. Ik ben heel tevreden

Superleuk cadeautje voor m’n collega’s

Goede en snelle service van Say Cheese Today. Iedereen vond het een heel leuk gebaar en het mooie kaartje erbij maakte het compleet. Aanrader!!

Super leuk pakket om te geven en te ontvangen

Super leuk pakket om te geven. Het ziet er mooi verpakt uit en er zitten leuke en lekkere producten in. Het is daarom ook erg leuk om te ontvangen.

Goede snelle service, leuk cadeautje.

Goede snelle service. Duidelijke communicatie. Ik ben erg tevreden over de afhandeling van onze bestelling en natuurlijk het brievenbusgeschenk.

Snel en duidelijk

Website is duidelijk en overzichtelijk met leuke kazen

Super leuk pakket om kado te geven

Leuk pakket dat snel geleverd wordt. Het is een feestje om uit te pakken. Tussen de kleurige papieren reepjes vindt je de producten. Top!

Kwaliteit is prima

Hetgeen ik ontving is of lijkt minder als de foto bij de veiling. Verder is de kwaliteit goed.

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)