Lekker kaasje, wel een dag later bezorgd dan gevraagd maar wel weer eerder dan in eerste instantie werd gezegd

Super geregeld! Snelle service, behulpzaam en zeer goed ontvangen cadeau!

mooi en netjes verpakt

vrij duur voor de inhoud

Aanrader

Altijd topservice en erg leuk cadeau!

Leuk pakket

Een mooi cadeau feestelijke inhoud. Hoe de kaas smaakt moeten we nog afwachten van de ontvanger.

Teleurstellend

Grappig idee. Kaartje had te weinig charakters. Kaasje verrassend klein formaat.

prima, mooi pakket, feestelijk en heerlijke kaas

Uitstekend, alleen qua kazen mag er nog meer variatie in komen.

Heerlijke kaas en snel geleverd.

Een leuk idee, kaas door de brievenbus! De kazen zijn heerlijk en alles wordt mooi verpakt en snel geleverd! Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Goede service!

Omdat ik vergeten was te betalen, kwam mijn pakje niet. Na 1 telefoontje, was het de volgende dag binnen! Super!

Vlotte, complete aflevering van bestelde kaasje!

Vlotte, complete aflevering van bestelde kaasje! Prima!

Heerlijke kaas en een mooie verpakking

Heerlijke kaas en een mooie verpakking

Super leuk en persoonlijk!

Afgelopen week heb ik een cadeau pakketje besteld voor mijn vriend. Deze werd gisteren bij ons bezorgd en natuurlijk gelijk uitgepakt. Wat een ontzettend leuk en super samengesteld pakket! Je kan een kaasje en een dipje kiezen, maar er zat zoveel meer leuks in het pakketje! Je ziet gelijk dat het persoonlijk is ingepakt en zelfs de boodschap op het kaartje is met de hand geschreven! Ontzettend leuk om te geven en ook leuk om te ontvangen. Een echte aanrader en wij gaan hier vaker gebruik van maken!

prima geregeld

alles prima afgehandeld

Leuk en verrassend

Wat een heel idee en wat een leuke verpakking om de kaasjes te versturen. ik heb nog niets geproefd maar dat zal wel goed zitten. Ik ga zeker nog eens bestellen en ook als cadeau voor iemand. Helemaal top en ga zo door

Super leuk en lekker cadeautje voor door de brievenbus.

De ontvanger van de kaas was erg verrast. Ze vond de kaas heerlijk. De leuke teksten en het handgeschreven kaartje maakt dit een leuk cadeau. Bestelling en levering verliep goed en snel.

Pakket besteld voor moederdag. Zat mooi verpakt. Goede service. Zeker een aanrader.

Prima service . Leuke orginele manier om een attentie op te sturen.

Ik heb zowel brievenbuspost als een pakketje besteld. Is allemaal heel happy ontvangen. Prima ook de track en trace gegevens die je per mail krijgt. Het uitkienen van een bezorgdatum vond ik wel een beetje lastig... want je moet een verzenddatum uitkiezen... maar dat werd bij mijn pakketje dus de bezorgdatum.... Maar goed, liever te vroeg dan te laat :-)

Leuk, origineel én lekker brievenbus kado

Prima en nette levering!

Super tevreden

Mooi ingepakt en smaakt heerlijk..

Ik vind het een goede service pakket was geleverd en niet in juiste staat. Even app en bel contact gehad en werd geregeld super service

Lekker klein kaasje.

Prima geregeld!

Werd netjes op de hoogte gehouden, toen het iets langer duurde.

Super service

Reageert heel snel op een vraag. En de kaas is erg lekker heb k vernomen.

Leuk cadeau, goede service

Heel behulpzaam met verwerken van gegevens. Cadeau is als erg leuk ervaren.

Positieve ervaring, snelle levering!

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Kaas was van goede kwaliteit en het pakketje zag er mooi uit!

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)