Zeer klantvriendelijk en denkt mee!

Een zeer prettige ervaring. De smaak naar keuze was op dus even een berichtje via whatsapp en het was geregeld. Handgeschreven kaartje maakte het nog persoonlijker. Dank!

Leuk cadeau & snel bezorgd

Ik woon in het buitenland en was op zoek naar een cadeautje voor iemand in Nederland. Dit was een success! De bestelling werd snel verwerkt en bezorgd. Het was goed verpakt en het was een leuke en lekkere verrassing. Bedankt!

Een prettige ervaring die gepaard gaat met service en contact. Ze zijn netjes met het op de hoogte houden en goed bereikbaar. Leuk ingepakt met veel lekkers ook.

Prima service!

Ben zeer tevreden over het bestelproces op de website. De terugmeldingen van het ontvangen van de bestelling en het verzenden zijn keurig geregeld. Het persoonlijke verhaal over de mogelijkheid van het toevoegen van een handgeschreven boodschap vind ik bijzonder sympathiek. Nu alleen nog de reactie van de ontvanger over de smaak van de kaas afwachten ;)

Top service!

Super leuk product. Had zelf een fout bij de bestelling gemaakt en dat werd na 1 mailtje direct gecorrigeerd. Sterker nog, ik kreeg nog een goede tip die ze ook uitgevoerd hebben. Dat noem je nu klantvriendelijk 2.0

Ik ben erg tevreden, zeker over de klantenservice

Nadat er bij het adresseren iets mis was gegaan, wat niet aan Say Cheese en niet aan mezelf lag, kreeg ik de volgende dag zelf een sorry pakketje. Erg leuk, was niet nodig geweest, maar wordt zeker gewaardeerd.

Goede service en prima producten

De bestelprocedure is eenvoudig en de producten voldoen aan de verwachtingen

Snelle levering, leuk product

De levering ging echt supersnel, dat is fijn. Ontvanger was er ook blij mee, jammer alleen dat het een ander product was dan ik besteld had!(Fenegriek ipv walnoot)

Voor de helft tevreden.

Het kaasje is een dag te laat bezorgd. En een ander soort dan ik had besteld. Dat vind ik erg jammer.

Geweldig leuk

Ik heb een pakket besteld, deze ging dezelfde dag nog op de post. Super service en de reactie was helemaal goed. Nu we niet overal meer persoonlijk mogen zijn is een cadeau via de post iets wat we vaker zouden moeten doen voor elkaar.

Prima kado

Kado is uiteindelijk op tijd aangekomen maar werd niet op de verzochte datum verzonden. Daarnaast verbazen me de mailtjes vanaf het moment dat het product is verzonden. De aanhef van die mailtjes is standaard met de naam van degene waar het product naartoe wordt gestuurd., in dit geval mijn tante die dit voor haar verjaardag kreeg. Ze werd zelfs bedankt voor haar aankoop, beetje vreemd als ikzelf de koper ben en zij de ontvanger van het product. Ik denk dat een softwarefout de oorzaak hiervan is want dit is niet zo moeilijk goed te krijgen Al met al wel een leuk product en (gelukkig) op tijd aangekomen.

Goed .

Bezorging was wel later dan gepland maar dit komt meer door de drukte van de post denk ik .

Super leuk cadeautje en top service!

Super vriendelijk, er wordt met je meegedacht en alles was heel snel geregeld!

Een verraste ontvanger, wat een leuk cadeautje om te geven

bestellen was simpel, de persoonlijke boodschap maakt het extra leuk. De ontvanger erg verrast door het professionele leuke cadeautje. Top.

Wat een origineel cadeau van Nederlandse bodem.

Keuze uit veel leuke teksten voor allerlei gelegenheden met voldoende keuze uit heerlijke smaken. Vlotte afwerking van de bestelling en vlotte bezorging, omdat het door de brievenbus bezorgd kan worden. Ook het contact via de mail verloopt vlot, uitgebreid en heel vriendelijk.

Snelle samenwerking

Het is fijn schakelen met Say Cheese Today. Komt afspraken na en reageert ontzettend snel per mail. Klant blij gemaakt!

Super service en snelle levering!

Ik had nog nooit van "Say Cheese Today" gehoord. Het leek me leuk om mijn moeder een opbeurend cadeau te sturen, maar was vergeten onze namen eronder te zetten. Kreeg de volgende sag een appje of ik dat alsnog wilde, waarna ze dit op een handgeschreven briefje hebben afgeleverd. Wat een toppers en wat een leuk cadeau!

Fijn contact en een heerlijk kaasje

Vanaf het eerste contact ben ik goed geholpen. Er werd meegedacht en samen hebben we een onwijs lekker kaas-kado voor de medewerkers van Syntess Software kunnen versturen. Het brievenbus pakketje is onwijs goed in de smaak gevallen. Een unieke en verrassende verrassing wat inderdaad een glimlach tovert op ieders gezicht.

Super !

Snelle levering en de attentie is met een glimlach gegeven en ontvangen !

Het enige vervelende is alle e-mailtjes die je krijgt, voor 1 kaasje ongeveer 6 mailtjes is wel veel.....

Super box!!!!

Superleuke box gekregen en hele vriendelijke klantenservice. Heel erg blij mee

Goed product, snelle verzending

Goed product, snelle verzending

Leuk cadeau met zorg en aandacht behandeld

Naast dat ik dit sowieso een leuk cadeau vind, was mijn ervaring ook heel goed. ik was vergeten een afzender en een tekstje erbij te doen, Ik kreeg een app om dat te controleren. Zorg en aandacht! Zoo fijnnnn! En de ontvanger was óók heel blij dus ja.... 2 blije zijden :) Dank!

Volop tevreden

zowel bestelling, als betaling en levering geen problemen. Kwaliteit van de kaas is uitstekend. ( aldus de ontvangers)

Zeer leuke en originele cadeau om te geven

Een leuk cadeau om weg te geven. Is weer eens wat anders. Creatieve teksten en handgeschreven kaartje maken het helemaal af. Vriendelijk contact via whatsapp. De prijs is uiteraard wat hoger omdat het geen massaproductie maar een origineel product.

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)