Leuk en origineel

De ontvanger vond het een leuk en lekker cadeautje, en de bezorging is prima gegaan. Ook fijn dat er verschillende verpakkingen en kaasjes zijn, en dat er een handgeschreven kaartje bij zit.

Mooi ingepakt kaasje en lekker!

Bestellen lukte prima en bezorging en kaartje waren allemaal goed gegaan en mooi verzorgd. Ik raad het aan als gezellig cadeautje.

Pakje kwam te laat

Voor een jarige vriendin heb ik dit besteld, en in de comments aangegeven dat ze het vanwege de drukte bij de post eerder moesten versturen, als het risico bestond dat het niet op tijd zou aankomen. Je kunt namelijk zelf de bezorgdag uitkiezen. Dat is niet gedaan en het pakje kwam een dag te laat. Mijn bestelling was ruim op tijd gedaan. Het pakje zelf viel wel in de smaak, maar ik ben dus niet meer zo enthousiast.

Leuke en lekkere producten, prima service!

Leuke en lekkere producten, grappige verpakking, prima service! Een aanrader!

prima levering

dank voor jullie inzet

Het kaasje is snel verzonden en netjes aan gekomen bij de ontvanger. Ze waren blij verrast

Heerlijke kaas met goede service

De kaas smaakt heerlijk. De service is erg goed, ik had zelf een fout gemaakt maar deze herstelde zij direct. Ook de snelheid waarmee gereageerd wordt is erg prettig.

Goede service en bezorging!

Goede service en levering!

Leuke verrassing!

Een heel leuk, origineel cadeautje! Jammer genoeg werd het beschadigd bij de levering aangezien het regende en sneeuwde. Het pakketje heb ik direct na aflevering door de postbode uit de brievenbus gehaald gezien de slechte weersomstandigheden. Maar helaas! Het is misschien raadzaam om de pakjes nog eens te verpakken in plastic. Nu is het pakje wat doorweekt en ziet het er niet meer zo mooi uit. Hopelijk is ook de inhoud niet beschadigd. Ik hoor het wel van de jarige. Ik heb wel 7,35 euro verzendingskosten betaald. Hiervoor mocht de levering toch onberispelijk gebeurd zijn.

Leuke attentie in tijd van afstand

Na zelf een kaasje te hebben gekregen, deze ook verstuurd. Makkelijk proces en beide ontvangers waren blij! Leuk ook de keus uit verschillende smaken. Enige nadeel is de post; op zelfde moment besteld, de een op zaterdag ontvangen, de ander op dinsdag.

Geweldig !

De levering was snel en het ziet er super leuk uit! Het kaartje was met de hand geschreven en dit maakt het toch net iets persoonlijker! Alles was top!

Uitstekende en snelle service

Ik had op korte termijn een levering van ca. 10 kaasjes met tekst. De pakketjes zijn nog dezelfde dag op de bus gegaan en de reacties van de ontvangers waren enorm leuk. Ik kan Say Cheese Today iedereen aanraden.

super leuk

zoals gezegd even een relatie op pimpen. met say cheese makelijk gelukt

toppie geregeld

Alles was goed en snel geregeld.

Leuk!!!

Een origineel, smakelijk en mooi cadeau.

Origineel cadeau en snelle service!

Leuk contact, nog snel kunnen handelen voor de kerstdagen en onze klanten blij gemaakt!

Makkelijk besteld. Heel snel bezorgt.

Perfect cadeautje

Blijheid

Het contact verliep prima, zeer attent en sympathiek geholpen!

Mijn ervaring met Say Cheese Today was heel goed! Voor herhaling vatbaar! Helaas heeft Post.nl op 1 adres het kaasje niet bezorgd! Tja dat kan ook gebeuren in deze drukke tijd!

De drukte bij post.nl zorgde voor wat vertraging. De Klantenservice van Say Cheese Today was bijzonder behulpzaam ! De ontvangst was hartverwarmend. Ik ga zeker opnieuw een bestelling doen!

Toppie!

Mijn verwachtingen werden overtroffen. Gelijk na het melden dat mijn kaasplank niet compleet was, werd een nieuwe verzonden. Toen ik het pakket openmaakte zat er een briefje bij... naast de nieuwe plank kreeg ik ook ter compensatie ‘zijn kleine broertje’ cadeau. Wat een hartverwarmende attentie.

Fantastisch!

Het leek mij leuk om een aantal mensen in mijn omgeving te verrassen met een kleinigheidje. Op die manier ben ik op de website van Say Cheese Today terecht gekomen. Ik heb dan ook een aantal kaascadeautjes besteld en verstuurd. Enkel en alleen enthousiaste reacties mogen ontvangen. Het is super netjes verzorgd, snelle levering en de kaascadeautjes toveren inderdaad een lach op iemands gezicht. Als kers op de taart kreeg ik ook nog een mooie verassing. Top service, top bedrijf!

prima product, snelle levering, contact persoonlijk

Leuk pakket, goed en vriendelijk geholpen, snelle levering. Pakketten zijn mooi (lekker moeten we nog gaan proberen), best prijzig en zakjes nootjes vallen qua maat(je) tegen.

Duidelijk site. Vriendelijke mails. Ik zocht een doosje voor iemand die ongeneeslijk ziek is, dat vond ik niet makkelijk. Ik heb overigens nog niets gehoord van de ontvanger? Groet Nel

Een bedrijf dat denkt vanuit de klant.

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)