Mooi chocoladefiguur en uitstekende service!

Ik ga zeker weer bestellen!

Snellere levering, dus fijn op tijd binnen! Ziet er goed en mooi uit.. Ter decoratie zou ik er nootjes en koffieboontjes op krijgen, dit werden toen ik het uitpakte alleen nootjes. Verder tevreden!

Helemaal tevreden

Super lekker chocola en ook de administratie en levering was perfect!

Super service

Zo fijn om iemand blij te maken met een pakketje van jullie.

Prima webshop

Prima webshop voor chocolade liefhebbers

Kapotte kerstman

Chocola was al kapot toen het werd gebracht. Beetje zonde aangezien het als kerstcadeau gegeven was met een foto erop. Het probleem is naderhand netjes opgelost. Ik heb een code ontvangen zodat ik iets nieuws kan bestellen. :)

Prima! Snel en netjes verzonden.

Mooi choco kado gekocht voor een arts die met pensioen gaat. Leuk dat je er een persoonlijke tekst bij kan laten maken.

Een smakelijk kado...

Chocolade kado zag er niet alleen heerlijk uit maar was ook heerlijk volgens de ontvanger. Levering netjes volgens afspraak. Helaas was de zijkant van de schatkist stuk.

2 Mini coopers van chocolade besteld. Ze zijn echt super leuk! Nóg leuker dan op de foto!

Precies wat ik verwacht had!

Product ziet er super uit en zelfs met de drukke bezorgdagen snel binnen gekregen!

Top service!

Snelle bezorging. Letters zien er mooi uit

Top! Snelle levering

Leuke chocolade

Nadat de 1e bestelling gebroken was aangekomen, heb ik een nieuwe ontvangen die heel is. Het ziet er erg leuk uit en de foto is goed gelukt.

Choco cadeau besteld, snelle levering. Goed verpakt, chocolade was gelukkig nog heel. Foto was een beetje donker, maar dat kan ook aan de foto zelf liggen. Helaas niet zelf geproefd, maar de website beloofde veel goeds.

Goede producten en snelle levering

Alle letters beschikbaar, mooie presentatie, sterke verpakking, snel geleverd !

Goede service en producten

De chocolade vrachtwagen zag er goed uit! Net zoals op het plaatje Goede service en snelle levering!

Goede snelle levering

Goede kwaliteit/prijs en snel geleverd

Snelle service mooi product

Snell vriendelijk

Vriendelijk klantenservice

Niet blij en misleidend

Afgelopen week heeft mijn man 3 dozen besteld, was verheugd en blij met de bestelling tot dat ik hem opende... ik had besteld de witte mix, party mix en lente mix. Bij de eerst 2 dozen week de in houd een beetje af, maar dat was te overkomen, maar de lente mix was totaal anders, kwam niet 1 smaak van overeen. Dus mailtje gedaan met de vraag of wellicht de verkeerde doos geleverd was? Maar het antwoord luide, er is niks mis met de inhoud er staat op de website KAN de volgende smaken bevatten......dus zo wordt je mooi afgescheept!! Dit soort dingen vindt ik nog al misleidend, ik begrijp dat het eens iets kan afwijken maar totaal wat anders leveren is echt onbehoorlijk, wat een leuke smakelijke ervaring zou zijn heeft nu een nare nasmaak. Dus dit is de eerste en laatste keer dat we hier bestellen.

Van de 3 bestelde chocolade cadeaus waren er 2 kapot aangekomen. Na contact opgenomen te hebben werden er direct 2 nieuwe opgestuurd, goede service!

Erg lekker!

Snel bezorgd. Heerlijke chocolade.

Mooi product snel geleverd

Voor mijn bedrijf zocht ik een paar bedankjes. Choco world had een leuke uitwerking voor een mooie prijs. Achteraf ook nog voor een snelle levertijd ook nog.

What you see is what you get. In de praktijk zien de producten er goed uit..Verder smaakt chocolade prima

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch