What you see is what you get. In de praktijk zien de producten er goed uit..Verder smaakt chocolade prima

Gewoon kei goed

Alles oké

Te stevig verpakte chocoladetas

Helaas brak de chocoladetas bij uitpakken omdat hij te stevig met tape was omwikkeld.

Stond beetje sceptisch omdat het een fragiel product is. Maar alles was geweldig ingepakt. De chocolade is heel lekker. Gewoonweg een echte aanrader

Van de 3 bestelde chocolade cadeaus waren er 2 kapot aangekomen. Zonder problemen werden er 2 nieuwe opgestuurd, hele goede service!

Prima chocolade

Te laat bezorgd voor Sint avondje hier

Leuk om uit te delen.

Goed verpakt zodat alles onbeschadigd aan komt. Staat leuk en is lekker.

Heerlijke chocolade

Hele lekkere chocolade en een topservice! Bij een fout in de bestelling hebben ze dit meteen opgelost. Zeker aan te raden!

Heerlijke chocolade

Prima, chocolade als vanouds

Online bestellen gaat prima. Chocolade en choco-zoenen smaken heerlijk. Enige jammere vind ik dat de losse chocolaatjes, niet de hoeveelheid gram (ons of pond) wordt aangegeven. Nu zie je alleen aantal stuks.

Prima, chocolade als vanouds

Bestelling ging prima en chocolade als vanouds.

Enige nadeel is dat de chocolade niet met prijs per ons of pond wordt weergegeven. Dat is handiger denken dan in aantallen wat je nu ziet.

Bestelling ging prima en chocolade als vanouds.

Snelle en correcte service.

Heerlijke chocolade, helaas niet goed verpakt geleverd

Ik heb voor mijn collega's chocoladeletters besteld. Ze zijn erg lekker, maar helaas is het merendeel van de letters (15 stuks in totaal) gebroken aangekomen. Dat was erg jammer. Misschien is het nodig om de letters beter te verpakken.

Heerlijke chocolade, helaas niet goed verpakt geleverd

Duidelijke website, snel en makkelijk besteld. Snelle levering en prima kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

mooi product en snel geleverd in drukke tijd

Mooi product snel geleverd in druke tijd

uitstekend

goed verpakt en mooi op tijd bezorgd

Goede chocolade

De mini is erg mooi, jammer dat hij gescheurd was. Zijkant was doorgescheurd en hij was gedeukt aan voorzijde. De smaak is prima volgens een chocola kenner

Goede chocolade

Prima letters

Letters te laat bezorgd voor ons Sint avondje

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch