Snelle levering, goed verpakt.

Chocozoenen werden snel geleverd. Geheel onbeschadigd door de goede verpakking.

2 letters besteld voor Sinterklaas

2 mooie letters in sinterklaas thema besteld. Super snel in huis. Heerlijk van gesmikkeld.

2 letters besteld voor Sinterklaas

Zeer snelle levering ! Scherpe foto's op chocolade (maar neem af te drukken foto niet te donker).

TOP !

TOP !

Heerlijke Chocolade

Chocolade was heerlijk, en toen er per ongeluk een verkeerde letter binnen gekomen is heb ik meteen een nieuwe toegestuurd gekregen! Top service!

Heerlijke chocolade

Heerlijke chocolade

Prima letters

Te laat geleverd Sint avond bij ons voorbij

Te laat geleverd

Te laat geleverd

Te stevig ingepakt

De chocoladetas was zo stevig met tape ingepakt dat bij het verwijderen van de tape, de chocoladetas brak. Dit doet veel afbreuk aan het geschenk.

Te stevig ingepakt

goede snelle service en mooi resultaat

bestelling geplaatst voor letters met eigen logo. Snelle levering en zag er netjes uit!!

goede snelle service en mooi resultaat

Stond best wel argwanend tegenover aangezien het een fragiel artikel is. Maar het is perfect aangekomen. Was top verpakt. De chocolade is heel lekker. Bedankt en we zullen zeker nog bestellen in de toekomst.

Wat een service! Snel, correct én een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan Choco-World alleen maar aanraden.

Wat een service! Snel, correct en een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan Choco-World alleen maar aanraden.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch