Snel geleverd ziet er goed uit

Leuk cadeau kunnen geven met behulp van Choco World

uitmuntend

Ik had voor mijn vrouw t.g.v. Sinterklaas iets van chocolade besteld dat arriveerde in twee stukken. Niet zo’n ramp vond ik, want de twee stukken konden netjes tegen elkaar aan gelegd worden en dan viel het niet heel erg op. Wèl liet ik dit weten aan Chocolaterie Vink, want het kan natuurlijk best dat de vervoerder – ondanks het “Breekbaar” op de doos – het niet zo nauw neemt. Ik had duidelijk genoemd niet uit te zijn op vervanging of vergoeding. Toch kreeg ik binnen enkele minuten antwoord van Joost Vink met de vraag een fotootje er van de schade op te sturen. En de volgende dag een berichtje dat er toch een nieuw exemplaar gestuurd zou worden, want “…zo is onze filosofie , no nonsens , je moet goed zijn voor de klant !...”. Ik vind dit een uitzonderlijk voorbeeld van klantvriendelijkheid, chapeau!

Jammer dat ik geen verdubbeling aan sterren kan geven

Mooie duidelijke site.super snel verzonden. Hele nette verpakkings doos.uiternate beschermd. Uiteindelijk product zo mooi.in een leuke verpakking. Smaak moeten we nog afwachten, chocolade letters worden 4 dec uitgedeelt. Maar het oog zal het vast niet mis hebben. Voor herhaling, ev andere producten te bestellen, zeker met de bijgeleverde kortingsbon.. Mijn dank is groot.

Netjes, lekker, op tijd.

Zorgvuldig ingepakt, zo kan je ook een cadeau geven.

Heeeeel goedddd

Snel bezorgd en ook netjes op hoogte keurig gaat zo door

Mooie en perfect chocolade ♥️

Zeker een aanrader, mooi ingepakt en helemaal goed aangekomen!!

Precies gekregen wat ik besteld had Snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt. Alle letters nog heel. En groot assortiment.

Luxe chocolade spuitletters besteld. Leverbaar in alle letters! Ook ruime keuze in assortiment. Volgende dag alles al in huis. Keurig netjes verpakt in plastic bubbelverpakking en alle letters heel aangekomen! Zeker voor herhaling vatbaar

Snel en netjes verzorgd.

Ziet er leuk uit, .

Snelle vervanging van gebroken letters!

4 van de 5 bestelde chocolade letters kwamen gebroken aan. Binnen een dag had ik 4 nieuwe, dit keer hele, letters in huis. Snel opgelost, goede service!

Super klantvriendelijk

Ik kreeg bestelling binnen met 3 kapotte letters en 1 tekort. Ik heb gemaild en 2 dagen later kreeg ik 4 letters binnen. Klasse

Snel en zorgvuldig verzonden en ontvangen

Snel en zorgvuldig verzonden en ontvangen om cadeau te doen

Prettige site en mooie producten

Snelle levering en veel keuze

Chocolade motor zag er mooi uit. Het pakket werd snel en netjes geleverd.

Op tijd wat ik had besteld

Een fijne ervaring. Ik heb dit besteld voor m’n broer die werd 60. Het pakketje was mooi op tijd op zijn adres geleverd. En was echt een verassing voor hem.

Super service en uitstekende kwaliteit

Leuke gepersonaliseerde Sinterklaasletters besteld met foto. Alles klopte en in 2 dagen in huis.

Snelle levering en super goed verpakt. Kadoverpakking zag er ook mooi uit. En meest belangrijk e chocolade was heel goed van kwaliteit en lekkerrrrrr.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Snelle levering, mooi en lekker materiaal.

Moet er van houden

De bonbons zien er heel mooi uit maar de vullingen zijn niet gewoon slagroom. Sommige zijn inderdaad room of met een soort mocca room maar een heleboel hebben een Citroen of sinaasappel smaak en andere zelfs rozijnen erin. Wij vonden het een teleurstelling omdat van de grote verpakking konden we er misschien 4 eten en de rest is allemaal speciale vulling. Wij vonden ze dus niet lekker maar ze zagen er wel mooi uit.

Top product! Ga hier zeker vaker gebruik van maken!!

Goede chocolade, mooie opdruk!

Won’t order again

Didn’t respond to requests, paid more for sending costs then the item itself and even though wasn’t sent and delivered on time at all.

Goede en snelle service

Helaas was mijn chocoladeflew in kleine stukjes aangekomen. Na contact hierover, heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen. Zo was het ceadeau nog op tijd.

geweldig

Snel verzonden en een heel goed product

Lekkere chocolade en vlotte levering

Vlotte levering en lekkere chocolade

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch