Lekkere chocolade en vlotte levering

Vlotte levering en lekkere chocolade

Snelle levering, goed verpakt, prima product

helemaal top!

Super leuk, kaartje erbij en de foto is goed gelukt :).

mooi en lekker

supersnelle levering, netjes verpakt. Ziet er zo mooi uit dat het zonde is er je tanden in te zetten

Leuk cadeau, mooi en zo snel geleverd!

Wat een leuke mogelijkheden om een boodschap in chocolade vorm te geven. Blij met de keuze die ik gemaakt heb. Chocolade gereedschap voor de kids, een cadeaubon verstopt in het mooie doosje, plus hun foto weergegeven in chocolade erbij. Een succes!

vriendelijk, geduldig en duidelijk en een mooi product

Ik kwam er met mijn computer niet uit en ben byzonder fijn geholpen.

Vriendelijk

Vriendelijk dat er vorige week een mailtje werd gestuurd dat er niet werd verzonden vanwege de hitte. Vandaag alsnog binnen gekregen. Super leuk!

De geleverde bestelling ziet er heel mooi uit.

Maandagmorgen besteld en dinsdag in huis. Heel mooie gepersonaliseerde cadeaus. Voor de eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer.

Zeer snelle verzending en een hele mooie cholade veachtwagen

Goed product en ook nog eens mooi verpakt

De zilveren sleutel was een verrassingcadeautje. Hij is enthousiast ontvangen, te mooi om gelijk op te eten en ook nog eens heel mooi verpakt, kreeg ik te horen. Ik ben tevrede over het hele verloop.

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en heerlijke chocola.

Snelle service en perfect aangekomen zoals verwacht

Lekker en mooi

Erg tevreden over mijn aankoop, was precies zoals ik verwachtte.

Nette en vlotte levering

Vlotte en nette levering, zag er prima uit en de smaak is ook goed!

Geweldig!

Ik heb de gepersonaliseerde bonbons besteld. Ze zagen er prachtig uit en ze waren ook nog eens heerlijk!

Na het zure, volgt het zoete!

Waar pakketbezorger GLS verzaakte, schakelde Choco World door. Toen bezorging uitbleef werd de bestelling direct opnieuw gemaakt en met spoed per koerier verzonden. Niet alleen de chocola, maar ook de klantgerichtheid verdient 5 sterren! Dit smaakt naar meer ...

Chocolade was heerlijk

De beker die ik besteld had, kwam gesmolten aan helaas. Maat de chocolade was wel lekker.

Exclusief

Hadden als enige een F1 auto En dat ook voor een mooie prijs Product ziet er top uit

Snelle verzending

Bestelling was heel goed ingepakt en snel verzonden. Het was ook nog heel smakelijk

Goede kwaliteit chocolade

De omschrijving klopte en de chocola werd goed verpakt en snel geleverd.

Alles tiptop geleverd

Niet tevreden met het product, na een mail werd hier ook nog erg onprettig op gereageerd.

Erg vervelend en onprofessioneel.

Heel goed.

Perfecte timing en uitstekend verpakt.

Eindelijk een chocolade winkel die weer "ouderwetse" kwaliteit heeft!!!

Wat een top chocolade! Na diverse miskopen bij andere shops die "echte" chocolade zeggen te verkopen, nu één die echte kwaliteit verkoopt! Echt een aanrader!!!!

Leuk

Snel gekregen, lekker chocolade.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch