Heb ze in januari als bedankje gegeven aan de verpleegkundige van de kinderafdeling die zo lief voor mijn dochter hebben gezorgd, ze werden enthousiast ontvangen, nu weer gedaan en nog net zo enthousiast en natuurlijk ook een klein doosje voor onszelf besteld.

Super snel service, mooi product

Super snel service, mooi product!

Mooie volle choco cijfers maar waardeloze bezorgdienst waar ze mee in zee zijn gegaan.

Twee mooie volle grote choco cijfers. Zien er smakelijk uit en ruiken goed. Vakmanschap. Maar de bezorging is waardeloos!! Choco-world levert geen chocolade uit bij temperatuur boven de 29 graden. Een goede maatregel. Maar vervolgens wordt het pakket overgeleverd aan GLS. En dan..... loopt het vertraging op. De temperatuur was weer goed dus kon de choco geleverd worden. Maar niet bij GLS. Er was wat regen voorspeld. Met hier amper een klap onweer en een beetje regen kreeg ik van GLS via track & trace het volgende bericht te lezen: Door extreme weersomstandigheden in combinatie met hoge volumes kan het zijn dat een pakket soms iets later wordt bezorgd dan waar je op hebt gerekend. Sorry voor het eventuele ongemak. Met als gevolg dat de choco cijfer 16 langer in de bus hebben gelegen. Vertraagd op mijn zoon zijn 16e verjaardag aan kwam. Wanneer je het als bedrijf niet aan kan door drukte GLS, doe hier dan wat aan of rij voor minder opdrachtgevers zodat je het wel aan kan. En om er dan ook de weersomstandigheden nog eens bij te halen, dat lijkt mij wel erg ver gezocht. Het lijkt mij ook beter om uw chauffeurs beter te instrueren en de bus beter, gestructureerder, in te pakken. Toen jullie bus er eindelijk was. Stond deze voor mijn deur. Dus ik maak mijn voordeur open.... de chauffeur stapt uit. Rommelt wat in zijn bus. Stapt weer in en rijdt er vandoor. Om vervolgens na 10 minuten weer de straat in te rijden om wel mijn pakketje af te leveren. Toen ik de chauffeur vroeg hoe dit kwam, kreeg ik te horen dat hij het pakketje (van Choco-world) even niet kon vinden. Ja, zo kost het pakket leveren extra tijd. Moraal van het verhaal voor Choco-world, jullie hebben een mooi product geleverd, maar wel te laat door jullie transporteur. Stap over op een ander bedrijf is mijn advies.

Leuke artikelen

Leuke artikelen in vorm van chocolade. Snelle levering en de ontvangende persoon was er blij mee.

Tóp!

Gewoon tóp!

Goede producten, snelle levering

Op de overzichtelijke website zijn heel veel lekkere producten te vinden. Het is makkelijk te bestellen, snel geleverd en heerlijke producten!

Erg goed

Soepel snel en goed

Lekkere bonbons,en foto’s duidelijk erop te zien

Ik had 2 soorten bonbons besteld, 1 met slagroomvulling, en 1 met caramel vulling. Ze waren beiden lekker. Had er foto’s op laten drukken, was goed te zien

Goed verpakt snelle levering ook

Hele lekkere chocolade man was er blij mee was voor vaderdag

Super goed

Top geregeld! Alles snel en zorgvuldig verzonden

Super goede service en snelle levering

Vanwege warme weer order omgezet naar express order in de ochtend en vervolgens goed en snel geleverd. Dat is service!

Lekker en mooi

Prettige service. Goede chocolade en mooie kwaliteit.

Prima, op tijd en lekker

Goed verpakt, op tijd geleverd en ook nog lekker.

Heerlijk cadeau

Voor niet al te veel geld een heerlijk cadeau besteld. Chocolade spuit cijfers met foto van het bruidspaar. Snel en netjes geleverd.

Snelle levering en zier er super leuk uit en lekker uit

Prachtige chocoladeauto's voor schappelijke prijs

Ik ben vriendelijk geholpen met vragen vooraf en zeer tevreden!

Het product is 100% in orde! Heel mooi gedaan. En daarbovenop snelle levering.

Snelle levering en overheerlijke chocolade.

Chocolade en chocozoenen van Vink is werkelijk de lekkerste. Bovendien eerlijk en duurzaam.

In een woord geweldig

Het zag er super leuk uit het dokterssetje. Voor de dag van de huisarts gedaan. Was netjes verpakt.

Snelle bezorging

Lekkere chocozoenen,

Lekkere chocola en snel geleverd.

Ik zocht Vaderdag chocola en vond dat hier. Erg snel geleverd en het ziet er erg leuk uit!!

Ik kwam er online niet uit met mijn bestelling envia tel.contact hebben zij me geweldig gehopen. Harteijk dank dhr.Vink.

Snelle levering, goed verpakt.

In een woord top geregeld!

Ik heb een bestelling geplaatst van chocolade gereedschap met foto erop in de ochtend. Diezelfde dag wat het al verzonden. Bij levering zeer tevreden, netjes en veilig verpakt! Jammer dat de bezorging kosten zo hoog zijn in verhouding.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch