Pluspunten

Snelle levering van het bestelde produkt.

Ga zo door!

Pluspunten

Eerste indruk is dat er goede kwaliteit is geleverd voor een goede prijs! Goede concurrent voor bijv. Fat boy!

Lc zitzakken is wellicht niet de meest aansprekende naam?

Pluspunten

Kwaliteit: zit goed (volgens onze zoon en door ons gecheckt...), naden sterk, stevige maar soepele stof, draagtas erbij geleverd, prima dus! Uiterlijk: mooie stof en kleur en ziet er leuk uit: prima dus! Service: net voor de feestdagen een zitzak besteld als cadeau en dus eigenlijk veel te laat. Tevoren contact gehad met LC en erg vriendelijk geholpen, voor de bestelling (via Bol.com) is het al klaar gezet en transport gepland. Snel geregeld, voor de verjaardag ontvangen, blije zoon, tevreden klant. Klant is koning, top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bovenal kwalitatieve producten! Snelle levering Snelle en uitstekende communicatie met/door medewerkers Probleem met de levering van een extra hoes zeer correct en snel opgelost

Wellicht toch een extra controle instellen voor levering. Zeker als het een levering is n.a.v. een probleem/klacht. Vergissingen zijn menselijk

Pluspunten

Snelle levering, goed produkt

Pluspunten

Heel tevreden over de snelle levering na een telefonische bestelling te hebben gedaan! Blij dat de zitzak op tijd voor kerst geleverd kon worden! Onze zoon (12) vindt hem heel fijn.

Pluspunten

Correcte en snelle levering van een geweldig product!

Pluspunten

Goede communicatie. Pakket verkeerd bezorgd, maar uitstekend gecorrigeerd door "goedmakertje". Daardoor perfect behandeld!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Prettige, zeer correcte communicatie. Super!

Geen!

Pluspunten

Goede service , vriendelijke eigenaar/personeel

Andere verpakking,maar ik snap wel dat grote zitzakken niet in dozen passen.

Pluspunten

Gevraagd om snelle levering ivm verjaardag van ons dochtertje. Zondag besteld en de dinsdag erop al bezorgd. Prima voor elkaar dus. De zitzak is van prima kwaliteit!

Onze ervaring is enkel positief.

Pluspunten

Een zitzak besteld voor de verjaardag van mijn zoon maar helaas viel het cadeau niet in de smaak. Wij vonden hem wel heerlijk zitten. Konden hem zonder problemen terug sturen.

Pluspunten

snelle levering en zeer goede, klantvriendelijke service

iets stevigere verpakking voor product om beschadiging tijdens vervoer te voorkomen.

Pluspunten

Goed advies! Goede service en snelle levering

Pluspunten

contact over changes to order was good

Pluspunten

super service! snelle levering. we wilden naderhand toch een aantal kleuren ruilen, was geen probleem. De zakken zien er top uit.

Pluspunten

everything as promised, good quality beanbags

Pluspunten

Perfect! !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

KIES EEN ANDERE BEZORGER