Wauw! Mijn dochter van 8 is er helemaal gelukkig mee. En voor mij is het wel fijn dat de hoes wasbaar is.
Gewoon goed.
Product voldoet aan verwachting. Heldere website Bestellen en betalen prima Verzending ook De verzendstatus of verwachte leveringsdatum werd niet gemeld, dat zou een tip zijn.
Bedankt voor de review. Normaal gesproken zou er automatisch een mail met het track en tracé nummer gestuurd moeten worden. Heeft u toevallig die mail in de spam ontvangen of helemaal niet dan zouden wij dit even na moeten kijken.
Veel keuze. Snelle levering. Goede kwaliteit
Bedankt voor de review. Wij wensen u veel plezier met de zitzak.
De zitzak is wat dunnetjes
Geachte Petra, Dit zal niet de bedoeling moeten zijn. Zou u ons een mail kunnen sturen zodat wij tot een goede oplossing kunnen komen? Met vriendelijke groet, Marianne Whoober
In november 2020 een barca ribcordstof zitzak gekocht. Super fijne grote zitzak. Stof is heerlijk zacht. gekocht. En in juli 2021 een barca outdoorstof gekocht. De vulling was aan de matige kant en na een mailtje kregen we na 1,5 dag extra (gratis) vulling toegestuurd! Het voordeel van de outdoorstof is, dat je ‘m makkelijker af kunt stoffen of met een vochtig doekje kunt reinigen.
Na enkele dagen geleverd
Bedankt voor de review.
Ik kreeg in aanvang geen reactie op mijn bestelling. Dit werd na een telefoontje gelijk rechtgezet. De zitzak is mooi en ook goed schoon te maken. Wel is de vulling erg weinig. De kinderen zitten snel op de grond hierdoor. Dit is wel jammer.
Bedankt voor de review. Over de vulling mag u ons wel een mail sturen zodat wij hier een oplossing voor kunnen vinden.
Ik zou iedereen een Whoober aanbevelen, ook voor lange pubers ideaal!
Bedankt voor de review.
Duidelijke website, paar dagen op levering gewacht. Kreeg mail toen zitzak verzonden wordt! Gewoon prima dus!
Bedankt voor de review. Wij wensen u veel plezier met de zitzak.
Een comfortabele zit en laag waardoor beschut.
Fijne zitzak!
Vooropgesteld: de Barca zakken zijn prima en zitten top. Mijn enige kritiek betreft de levering. Na de betalingsbevestiging heb ik 5 dagen niets meer gehoord of gezien. Terwijl volgens de website alles op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. Ook de levering zelf, met DHL, was prutswerk. Diverse mails en statuswijzigingen, volgens DHL was men op exact hetzelfde tijdstip onderweg gegaan als dat men had gezien dat ik niet thuis was. Jammer, want ik was wel thuis en heb geen deurbel gehoord, natuurlijk ook geen melding in de bus. De volgende dag zou er dan “opnieuw” geleverd worden, tussen 8:00 en 18:00u. Erg fijn, de hele dag thuisblijven. Uit de reactie van de bezorger kon ik opmaken dat hij zeker niet de dag ervóór aan de deur was geweest.
Mijn bestelling (ORD02428) nog niet ontvangen. Geen reactie op mail.
Goedendag, Onze excuses voor het verloop van dit transport. Wij zijn echter afhankelijk van vervoerders. Wij streven ernaar om binnen een werkdag te reageren op een mail. Wij hebben uw zitzakken inmiddels terug ontvangen en, zoals in ons mailcontact besproken, het geld terug gestort. Met vriendelijke groet, Jack Team Whoober
Heel blij met mijn bestelling en spullen van Whoober! Jammer dat DHL gewoon een slecht bedrijf is die de spullen bezorgen maar ondanks dat doet het niks af van de top service van Whoober! Zeer goede klanten service en absoluut spullen van goede kwaliteit.
Bedankt voor de mooie review!
Originele beoordeling
Of het aan jullie ligt weet ik niet maar DHL heeft het te laat bezorgt en ik kreeg hem met viezigheid en schade binnen. Het product zelf ziet er heel goed en degelijk uit verder als het geen schade en vuiligheid had gehad! Toch bestel ik er nog twee bij want het is wel precies wat ik hebben wil maar wil nog wel in overleg met de prijs vanwege de schade.
Geachte Reginald, Wat vervelend om te horen. Zou u misschien foto's naar ons mail adres kunnen sturen? Is de zak waar de zitzak in zat ook gescheurd of was die nog helemaal heel? Als u deze vragen voor ons kan beantwoorden kunnen wij u zo snel mogelijk helpen met een passende oplossing.
Zitzak vuil
Geachte Eric, Bedankt voor uw reactie. Wij zouden graag contact met u krijgen om tot een oplossing komen. Zou u ons kunnen mailen ([email protected]) of bellen (085-065 46 84). Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, Team Whoober
Snelle service, volgens afspraak geleverd
Het is een ware aanwinst! Vormbaar in van allerlei: liggen op buik en rug, zitten, alles even comfortabel én stevig.
Bedankt voor de review. Goed om te horen dat de zitzakken u goed bevallen. Wij wensen u nog veel plezier met de zitzakken.
Ik heb een klacht ingediend na de levering van mijn order. Van de 2 zitzakken was er 1 beschadigd en kapot. Ik heb dir reeds gemeld maar nog niets gehoord hierop. Het is pinksteren dus begrip hier voor. Hopelijk aankomende week wel reactie en een soepele afhandeling van de klacht. Dan zal de score nog hoger zijn. Michel Westrop
Wij hebben een nieuwe hoes naar u toegestuurd. Wij wensen u heel veel plezier met de zitzakken.
Nieuwe Bali zakken die na 6 jaar aan vervanging toe waren. Snel besteld, snel geleverd. Topkwaliteit.
Bedankt voor de review. Wij hopen dat u nog heel lang plezier gaat hebben van de zitzakken.
Snel geleverd en de zitzak is erg comfortabel.
Bedankt voor de review.
Echt een hele fijne lounge zitzak voor de kamer van mijn zoontje.
Bedankt voor de review. Wij wensen u en u zoontje nog veel plezier met de zitzak!
Aantal maanden geleden gekocht voor mijn dochter van 9 jaar. Nooit gedacht zo veel plezier te hebben van een zitzak. Ding zit heerlijk.
Bedankt voor de review. Wij wensen jullie heel veel plezier met de zitzak!
Dit is de tweede keer dat we een zitzak besteld hebben. De eerste was niet helemaal goed gevuld. We kregen direct nieuwe korrels om hem bij te vullen. De zitzak werd op tijd geleverd en is in hele goede staat. Ze zijn erg stevig en mooi van kleur. Precies naar onze wens!
Bedankt voor de review. Wij wensen u veel plezier met de zitzakken!
Als cadeau gegeven aan mijn neefje. Toen hij het open maakte stonk de zak ontzettend naar vis(?!) waardoor de eerste indruk niet top was. Inmiddels is dat beter geworden maar wel beetje jammer. Verder is het een top zitzak en lijkt het goede kwaliteit.
Bedankt voor de review, helaas kan dit wel eens voorkomen dat de stof wat muffig ruikt. Dit is snel opgelost als de zak een dagje buiten staat dan zal de geur weg moeten trekken.
Ekke Kleimahof 9
9951MK Winsum