Teleurstellend

Niet zo zeer over de bestelling zelf maar wel over de levering via DHL besteld op zondag 2 mei , de bestelling is 2 maal vertraagd omdat ze het pakket verloren waren , daarna terug gesorteerd nogmaals vertraagd omdat het verkeerd uitgesorteerd was . Nu bericht gehad dat het maandag 10 mei geleverd word fingers crossed !!!

Kapot

Snel kapot, geen vergoeding

Top zitzak

Goede stevige zitzak en super snelle en goede levering.

ibiza large taupe

Problemen gehad met de verzending van de zitzakken. Heel klantvriendelijk opgelost. snelle reactie op mails verzending DHL was problematisch. Mss andere verzendmethode in de toekomst? Verder heel blij met de zitzakken!

Mooie zitzak, prachtige stof en ze komen afspraken na!

Mooie, goed gevulde zitzak

Prachtige zitzak ontvangen

Alleen duurde het bijna 2 weken voordat deze geleverd werd. Dat wil je als klant liever wat sneller. Omdat je wat besteld wat je graag wilt hebben...

Zit echt héérlijk

Korte levertijd

Keurig op de hoogte gehouden via de mail.

Top , iets lang levertijd maar erg tevreden met produkt! Overweeg een 2 e te bestellen!

Goed tevreden met produkt en mooi afgewerkt! Zou alleen de levering in neutrale verpakking willen zien ipv transparant !

Fantastische bezorging

Nabezorgd op ander adres. Geweldig!

Lange levertjes prima produkt

Bestelling op 19 maart geplaatst en pas op 29 maart ontvangen. Dat viel erg tegen. Uiteindelijk heel tevreden met het product. Deze werd netjes verpakt geleverd.

Super kwaliteit, en snelle service

Super kwaliteit en snelle service

Uitstekend kwaliteit en service

Meerdere zitzakken gekeken, of zonder hoes, of niet aangenaam bekleding, of te duur! Met deze heb ik alles in 1 gevonden! Groot genoeg, wasbare hoes, prijs is! Snel geleverd met DHL Top! Zeker aanraden

Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Overzichtelijke website, product overeenkomstig beschrijving en kleur. Kwalitatief prijs conform en snelle correcte levering. Valt ietsje groter uit dan verwacht. zal een toppertje worden voor jong en oud, binnen en buiten in onze vakantie woning aan zee.

Wat ik besteld heb heb ik ook keurig gekregen.

Van bestellen tot afleveren is prima verlopen. Iets meer communicatie via de mail had ik prettig gevonden. Op de website wordt gezegd: Binnen drie of vier werkdagen verzonden. Er was enige vertraging, dat kan. Maar stuur dan even een mail. Van DHL kreeg ik een mail met de mededeling : Het pakket wordt tussen 8.00 en 18.00 bezorgd. Je weet dan niet precies waar je aan toe bent. Misschien is het mogelijk een nauwkeuriger schatting van het bezorgtijdstip te geven.

Correcte levering, mooie comfy zitzak

Top. Blij met onze zakken.

Snelle levering. Materiaal zoals op de site bescheeven.

Kwalitatieve zitzak. Exact zoals beschreven op de site. Vlotte levering.

Goede service en mooie kwaliteit

Zitzak peervorm zit heerlijk. Keuze uit veel leuke kleuren.

Overzichtelijke en klantvriendelijke website, er wordt adequaat op mails gereageerd en de bezorging was conform toezegging. Nu alleen nog hopen dat de zitzakken goed bevallen!

Snelle levering en prima product

Zitzak gekocht voor de verjaardag van mijn zoontje die 9 werd. Prima persoonlijke service, zitzak werd op tijd geleverd. Nu een week in huis en we zijn erg tevreden over de zitkwaliteit van het product. Fijn dat deze ook buiten kan worden gebruikt, daar hebben we met dit mooie weer direct van kunnen profiteren.

Zeer snelle service.

Voor mijn zelfgenaaide poefen had ik vulling besteld. Ik kon me spijtig genoeg geen beeld vormen over de nodige hoeveelheid. Ik had 150 en 100 liter besteld. Uiteindelijk had ik voldoende met 150 liter.

top !

perfecte afhandeling en top produkt

Erg snelle levering.

Mooie ruime zitzak. Misschien net iets te groot voor onze ruimte..

Heel snel

Geweldig! Veel dank M