Snelle levering.

Levering naar tevredenheid.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering, bestelde schoenen zitten perfect

goede ervaring met Cycledeal

De peuterschaal de volgende dag al in huis. Zelf een fout gemaakt met het e-mail adres waardoor ik nooit een bevestiging zou ontvangen. Mailtje gestuurd naar de klantenservice, heel snel antwoord en opgelost.

Snelle levering, geweldige rugzak

Snelle levering, geweldige rugzak

Hoge verzendkosten of hoog bedrag om gratis verzending te krijgen, om alsnog alles in 3 dozen apart te ontvangen met verschillende bezorgdiensten. Kan dan ook al sneller goedkoper of gratis bezorgd worden.

Snelle correcte levering

Makkelijk te bestellen en vlotte levering, een artikel retour gestuurd, hoe dat afloopt weet ik nog niet.

Alles snel ontvangen en compleet volgens verwachting.

Alles snel ontvangen en compleet volgens verwachting.

Gewoon goed

Goed, snel, goedkoop

Uitstekende service

Mijn zoon kwam thuis met een kapotte achterlicht. Even op de site kijken en besteld de volgende dag al in huis vervangen en kan hij weer veilig op zijn fiets.

Ik kocht twee vizieren voor een hele scherpe prijs. De volgende dag in huis.

Bez problemu szybko i na czas

Voor herhaling vatbaar

De goede prijs is de voornaamste reden dat ik bij deze webwinkel gekocht heb. Snelle levering, hoewel dat voor mij geen criteria was.

Snel en accuraat

Prijs/kwaliteit super in vergelijking met andere aanbieders. Zeer tevreden

Levering via DPD nog niet ontvangen.

Slechte ervaringen met DPD als leverancier. Over het pakket zelf kan ik dus niet oordelen.

geen boordeling

beste, het is nu zaterdagavond (kerstavond) 16h 45 tot op heden geen pakje ontvangen van jullie dus bij deze kan ik nog geen beoordeling geven prettige feesten van wiele hans

Ik ben zeer tevreden ik bestel een fietstas 2 uur later krijg ik een e-mail dat hij opgestuurd is. Ik zie dat ik de verkeerde besteld heb, volgende ochtend bel ik krijg te horen “geen probleem als ze hem vandaag af willen leveren moet u hem weigeren dan storten wij het bedrag terug” om 11:00 staat DHL voor de deur tas geweigerd. Direct de juiste besteld volgende dag komt de juiste tas binnen. Het bedrag van de verkeerd bestelde tas stond al op de bank. Kortom uitstekende service.

Goede prijs kwaliteit en snel levering

Levering was snel en de prijs is zeer netjes Goed op de hoogte gehouden van levering

Goed, snel en behulpzaam

Ondanks dat ik zelf een fout had gemaakt door een verkeerd adres / postcode in te voeren heeft cycledael het perfect en zonder meerkosten opnieuw verstuurd. TOP!

Alles is goed behalve DHL

DHL heeft steeds weer problemen met bezorgen hier in mijn straat, D'n Herk...

Snelle en correcte afhandeling

Product is snel en goed verzorgd geleverd kan ik wel verder aanbevelen.

Perfect, zowel aanbod als levering

Zeker een vervolg waard, gunstige prijs en snelle levering

De glimlach van de dag

Op de pakbon was met de hand een aardig complimentje geschreven wat ik de hele dag blij van was. Wel jammer dat er een enorme doos gebruikt was voor een klein artikel.

Geweldige service, super snelle levering.

Geweldige service, super snelle levering.

Snelle levering, heel fijn!

Persoonlijke handgeschreven boodschap op de leveringsbon, nice ;-)

super snel, super blij.

simpel en snel.

Nimrodel 16

5663 TE Geldrop

085 – 760 58 09

Over Wielren Store

Wielrenstore.nl is dé online specialist met alles op gebied van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Wij leveren direct uit voorraad, hierdoor hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Advies nodig? Neem contact op met ons, wij helpen u graag!