Pluspunten

Goed materiaal Stylish

Verzending kan sneller.

Pluspunten

Goed materiaal en super snelle levering

Pluspunten

Ik heb een erg leuke softcase gekocht voor mijn Samsung telefoon. Case-tastic heeft leuke en aparte hoesjes die je nergens anders ziet met mooie motieven en mooie kleuren. De kwaliteit is prima, ze passen prima om de telefoon en de prijs is ook goed en niet te duur. Waar voor je geld dus!

Geen verbetertips, ik ben prima tevreden zo.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Juiste foto op cover

Beste Begin deze week heb ik bij jullie een hoesje besteld. Dit is vandaag toegekomen, maar er zijn wat complicaties in verband met het formaat. Toen ik het hoesje op mijn gsm wou steken spande het enorm waardoor ik al moeite had om het laatste hoekje ervan op mijn gsm vast te klippen. De plaats waar een gaatje is voor de oortjes bedekt deels het gaatje van mijn gsm waardoor ik mijn oortjes niet kan insteken om muziek te beluisteren. Het gaatje voor de oplader is perfect en voor volume en vergrendeling ook. Ik vroeg me nu af of jullie me kunnen helpen met het hoesje omdat het onderandere zo spand en het van mijn gsm wil springen. Mvg Emily Dujardin

Pluspunten

klanten informeren als er vertragingen zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

Het hoesje is beplakt. Dat is jammer. Het is geen print wat in het hoesje zelf zit. Ik ben benieuwd hoelang de print blijft zitten. Ook zit er geen magneetje op zodat de booklet hoes dicht blijft. Jammer jammer. Ook vraag ik mij af of het écht leer is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

leuke hoesjes

ik kreeg een slecht hoesje binnen die al een beetje verbogen was slechte kwaliteit

Pluspunten

Pervect dat de oplader en oortelefoon ingang deze keer open zijn! En het bescherm hoesje stevig en heel tof is!

Dat de print om het hoesje snel beschadigt. Verder ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Fijn dat het door de brievenbus past.

Niet ieder hoesje werkt even lekker met de betreffende knopjes op je telefoon. Ik neem aan dat de hoesjes getest worden, maar misschien kan hier iets meer naar gekeken worden. Moet namelijk nogal hard drukken op de knopjes op de zijkant. Ik heb de slangenprint gekocht op een softcase. Helaas is er nu al een klein stukje van de print verwijderd. Valt gelukkig niet op, maar ik vind dit wel snel.

Pluspunten

Leuk

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Super snelle en nette levering!

Pluspunten

Gemakkelijke bestelling, snelle levering en super goede cases!

Pluspunten

Mooie duidelijke site. Prijs kwaliteit prima. Snelle levering.

Geen idee.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke ontwerpen voor niet te veel geld. Ik heb al ruim een jaar van jullie hoesje gebruik gemaakt en aangezien deze nu gekleurd was heb ik een nieuwe besteld. Ik ben tevreden over de pasvorm en prijs/kwaliteit verhouding.

Ik baalde wel behoorlijk toen jullie mij een beschadigd hoesje toe hadden gezonden. Ik moest daardoor een kleine 7 euro aan retourkosten betalen (ik moest de originele verpakking gebruiken) en dat terwijl het een fout was van jullie kant. Ik weet daardoor ook niet meer of ik jullie webshop aan zou bevelen.

Pluspunten

Ik had de postcode verkeerd in gevuld en had hun gemaild er weerd heel vriendelijk gereageerd en snel en ze hebben me daarna zo snel mogelijk een nieuw hoesje op gestuurd daar was ik heel tevreden mee!

Pluspunten

Top service! En erg klantvriendelijk.

Geen.

Pluspunten

Leuke producten, goeie klantenservice, snelle levertijd, gemakkelijk retourproces

Pluspunten

Zeer kwalitatief

De geur vâde case bleef lang hangen, alsof het nog niet 100 % droog was

Lireweg 11