Pluspunten
Makkelijke webshop, bestelling eerder binnen dan verwacht (op de tweede werkdag, waarbij een levertijd van 1-3 werkdagen aan werd gegeven en ik op zondag had besteld), veel keuze in betalingsmogelijkheden. Duidelijke e-mails die snel verzonden worden en een leuke maar niet onprofessionele toon daarin. Goede producten die lang mee gaan en mooie designs die net even anders zijn dan van andere merken. Ook de afbeeldingen gaan lang mee en zijn grotendeels krasvast.
VerbeterpuntenBij de zoekresultaten voor een bepaald type hoesje (in mijn geval "flower skull S9") krijg je twee resultaten, waarbij niet in de omschrijving staat voor welk type het betreffende resultaat is. Als dat toegevoegd kan worden zou het super zijn, want de zoekfunctie werkt verder als een trein. Tevens staat er bij dit type hoesje bij dat het transparant TPU is, wat wel zo is, maar de afbeelding is dekkend. Misschien kan dat er nog wat duidelijker bij gezet worden zodat je weet of de kleur van je toestel nog te zien is door de afbeelding heen. Dit vond ik jammer, maar het hoesje is zo mooi dat ik deze toch wil houden.