Pluspunten

duidelijk in communicatie over mijn bestelling (per mail). Fijne website.

Bij de artikelen beter aangeven of de hoesjes transparant zijn of niet (tussen de print door)

Pluspunten

Mooie hoesjes

Er zit een sterke plasticlucht aan. Ik had gehoopt op iets een iets stroever materiaal, want ik moet mijn iPhone stevig vast houden. En wat rondere zijkanten zou ik prettiger vinden in de hand, nu zitten er randjes aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De case werd netjes via de post geleverd en het betalingssysteem is prima. Ook de designs zijn mooi.

De aan en uit knop en de geluid knop zijn lastig in te drukken met het hoesje om. Het is misschien ook handiger om hoesjes te maken voor meer soorten telefoons. Ik kon de site wel aanraden aan vrienden, maar hun telefoon stond niet in de lijst van telefoons waarvoor Casetastic hoesjes verkoopt.

Pluspunten

Goede kwaliteit en service

Aan de dure kant

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

cool and numberous design

the quality of the image is very very low the finished product looks cheap who the case is pretty expensive

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi hoesje

-Lange levertijd -hoesje heeft een hele sterke vieze plastic geur.

Pluspunten

Achterkant van het hoesje liet helaas na 1 uur al los. Hoesje ziet er leuk uit, maar de kwaliteit is slecht. Jammer, weggegooid geld.

Pluspunten

Snel en accuraat. Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed product.

Foto van telefoonhoesje op de website meer overeen laten komen met de werkelijkheid, ziet er mooier uit op de foto dan in het echt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb het hoesje nu 2 dagen in gebruik en ik ben jammer genoeg niet tevreden over de kwaliteit... de achterkant begint helemaal los te komen... ondanks dat deze gewoon in mijn handtas in een apart opbergeakje zit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte service. Het hoesje dat ik bestelde, heeft wel een heel onaangename chemische geur.

Pluspunten

Volgens de site van bol.com was levering tussen 5-7 dagen, dus ik was aangenaam verrast toen ik mijn bestelling de volgende dag al had.

Nadeel was dat de screenprotector uit de verpakking was gevallen. Gelukkig is de protector niet kapot gegaan. Ik vermoed dat dit tijdens het transport is gebeurd. Misschien de producten steviger inpakken?

Pluspunten

mooie website, veel keuze, kwaliteit ok en snelle levering

Pluspunten

snelle en gedegen service

2 sterren: slechter dan verwacht

Op de website lijkt het alsof de hardcover werkelijk met glittersteentjes bezet is: in werkelijkheid blijkt het gewoon een foto van glitters te zijn. Wel een teleurstelling.

Pluspunten

de print van het hoesje kwam al na 2 dagen los. na contact heb ik onmiddellijk en kosteloos een nieuw exemplaar gekregen.

Pluspunten

Foto's komen niet overeen met wat je krijgt. Ik had een mooier telefoonhoesje verwacht.

Pluspunten

Snelle levering mooi produkt

Het hoesje wat ik heb besteld is wel iets lichter groen van kleur dan op de afbeelding en ruikt heel erg sterk naar plastic

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk hoesje, past goed over mijn samsung s7. Snel bezorgd.

Het hoesje heeft nog al een sterke onaangename geur. Zeker voor iets wat je vaak in je handen hebt. Ik probeer daar nu vanaf te komen, indien dat niet lukt ga ik het hoesje helaas niet gebruiken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website, bestelling zelf verliep vlekkeloos, snel en duidelijk. Groot en zeer mooi aanbod van hoesjes. Er zitten enkele zeer mooie designs tussen!

Cases zijn eerder aan de duurdere kant, levering nam drie werkdagen in plaats van één werkdag, ik dacht dat de case die ik bestelde (Black Night - Samsung Galaxy S6) eerder blinkend gouden strepen zou hebben, maar het was volledig matte. Een kleine teleurstelling.

Pluspunten

Alles... de website is overzichtelijk, het product onderscheidt zich door origineel te zijn, is van degelijke kwaliteit en niks te duur. De levering verliep vlekkeloos. Binnen 1 dag binnen.

Ik kan helemaal niks bedenken.

Lireweg 11

7051HW Varsseveld