snelle levering . zeer tevreden

Alles zoals beschreven

Super snelle service van een mooi product.

Erg blij met mijn gewonnen happy plugs. Volgende dag al in huis en ben erg tevreden over de happy plugs.

Echt prachtige hoes ontwerp maar dan als wallet graag.

Ik stuur helaas die hoes vandaag retour. Simpelweg wanneer een telefoon in een hoes op een tafel ligt is die van alle andere zwarte schermen niet te onderscheiden. Ik wil mijn telefoon ter alle tijden van anderen kan onderscheiden. Als webwinkel beheerder zou ik b.v. Catcoq, ontwerpster van deze en andere grappige modellen - van de hedgehog o.a. - vragen om interessante wallets te maken. Ik vond eerlijk gezegd geen grote verassingen bij jullie huidige wallet assortiment.

snelle, levering, mooi hoesje maar na 1 dag al blazen in de print

Het mooie hoesje werd snel geleverd. Jammer genoeg kwam er na een dag al een blaas onder de print en die is inmiddels stuk en gaat bladderen. Mail gestuurd met de klacht maar (nog) niets gehoord...... Als ik antwoord krijg en het wordt netjes opgelost ben ik super tevreden want het is echt een mooi hoesje.

Prachtig hoesje voor mijn iPhone 12 Pro Helemaal blij mee .

Tevreden

Zeer leuke telefoonhoesjes, makkelijke website, snel geleverd. Kortom, zeer tevreden!

Snel

Snel binnen !!!!

Mooi hoesje met lange levering

De levertijd viel mij wat tegen, dit stond ook nergens op de website. Het hoesje is mooi, leuk design. Er staat omschreven dat TPU sterker is dan silicone maar toch voelt het hoesje niet stevig en heb ik niet een heel goed gevoel dat mijn telefoon volledig beschermd wordt. Ik heb een hele sterke screenprotector besteld elders dus ik hoop dat in combi dit voldoende bescherming geeft.

Mooi telefoonhoesje

Erg mooi telefoonhoesje. Onderscheidend van de wat goedkopere vind ik. Overtrof mijn verwachting eigenlijk. Levering duurt wel een paar dagen.

Blij

Vlotte bezorging, prachtig, stevig hoesje: blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Super blij met mijn nieuwe hoesjes!

Veel keuze en snelle bezorging! De hoesjes die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit en beschermen mijn telefoon goed, zeker een aanrader!

Super leuk hoesje.

jammer dat ik geen reactie krijg op vraag om factuur..

Mooie hoesjes, alhoewel ze wat "eng" aanvoelen, print zit dus OP de achterkant ipv aan de binnenkant. Zakelijk gekocht, dus factuur nodig. Jammer dat ik op directe mail met vraag geen reactie krijg (vraag van 01/02 - het is vandaag 07/02..) dan probeer ik het nu maar via bol.com

Hoesje is van mindere kwaliteit dan ik dacht.

Tot op heden nog niets ontvangen

Ik heb tot op heden nog niets ontvangen dus is het lastig oordelen

Mooi en degelijk hoesje. Sluit mooi aan aan de telefoon. Ruikt wel een beetje vreemd.

Snel en waar voor je geld!!

Prachtige cover voor mijn nieuwe S21 plus!!

Snel geleverd,goed produkt

Stijlvol hoesje maar stinkt enorm

Het hoesje is origineel en was snel geleverd maar stinkt vreselijk, heel chemisch geurtje waar je onprettig van wordt. Je handen ruiken er ook naar.

Telefoonhoesje

Snel bezorgd en fijn en mooi hoesje

Snelle afhandeling van mijn bestelling, stevig verpakt en product past precies (hoesje A41) en ziet er ook zeer degelijk (en leuk) uit.

Mijn zelfontworpen hoesje is prachtig!

Makkelijk om te maken, mooi resultaat, een zeer snelle levering en tijdens het maak- en verzendproces keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Heel fijn...snel geleverd ook.

Tevreden met mooi hoesje.

Mooie hoesjes! Origineel aanbod, snelle levering. Dit is mijn 2e aankoop bij casetastic. Hoesje van S9plus paste heel goed. Nu s20, iets minder, randje te hoog om edge menu prettig te benaderen...

Lireweg 11

7051HW Varsseveld