Kwalitatief trendy hoesje!

Heel mooi van kleuren en print, prijs/kwaliteit zeker top!

Leuk en mooi hoesje

Ben blij met mijn hoesje (bookcase) Als klein minpuntje voor mij persoonlijk is dat er één vakje voor een pasje is, mijn vorige had er twee.

Vlugge service

Heel snel goederen ontvangen en heel goed verpakt

Helaas mijn bestelling nog niet ontvangen

Hopelijk ontvang ik mijn hoesje nog

Prachtig

Simpel en mooi tegelijk! Eindelijk een leuk en tijdloos hoesje gevonden. Ook heeft het goed beschermende randen.

Super mooi ding!

Alleen mag de rond van je mobiel iets dikker zijn zodat je hem op zijn kop neer kan leggen, nu ligt ie precies op het scherm. Bij mijn vorige mobiel was het hoesje veeel beter!

Snelle service en artikel zoals verwacht

Top ervaring

Leuk hoesje ,supersnelle levering

Zie hierboven

Altijd fantastisch!

snelle levering, super toffe hoesjes, goede kwaliteit! Ik ben fan. Enige wat ik jammer vind is dat ik geen hoesjes (vooral bookcover) hier krijgen voor mijn tablet, dan zou ik helemaal gelukkig zijn!

Goed!

Dit is nu mijn 4de hoesje van casetastic.... ben echt super tevreden! Mooie en leuke hoesjes!... veel keus... snelle levering naar belgie, binnen 3 werkdagen...

Mooi op tijd

Wallet zelf geeft problemen door druk op de zijtoetsen waardoor gsm steeds offline is - heb nu zelf de plastiek cover bijgeknipt zodat toetsen vrij zij

Ik vond niet meteen een mooie, nieuwe hoes voor mijn oud model Huawei. Deze was wel te vinden op Casetastic, met veel keuze! Het hoesje rook in het begin erg naar plastic, vrij storend bij het vastnemen van gsm, maar dat ging gelukkig na enkele dagen weg. Misschien een verbeterpuntje voor op de site: ik had verschillende hoesjes die ik wel leuk vond aangevinkt bij mijn favorieten. Echter waren die schermpjes zo klein dat ik elke favoriet achteraf weer heb open moeten doen om te vergelijken. Het zou iets gemakkelijker zijn geweest voor mij, als ik een pagina met een lijst van mijn favorieten met grote foto te zien kreeg bij het klikken op 'favorieten' om de uiteindelijke selectie te maken uit de hoesjes die ik leuk vond.

Veel keuze aan mooie prints. Snel geleverd en goede communicatie naar de klant toe.

Dit was mijn 2 de bestelling bij Case Tadic en weer een snelle en keurige aflevering.

De site is zeer overzichtelijk en de levering is snel. De telefoonhoesje zijn ook van een goede kwaliteit. Zeker niet mijn laatste bestelling bij Case Tadic. Veel succes met jullie bedrijf!

Goede kwaliteit en veel keuze

Goede stevige telefoonhoesjes met een goede pasvorm. Heel veel verschillende prints dus genoeg te kiezen. Al meerdere keren besteld. Snelle levering en product ziet er in het echt uit zoals op de website.

Een leuke case

Niet passend

De case voor een iPhone SE is niet passend vind ik. Het is wringen om het erin te krijgen en het beschermt duidelijk mijn scherm niet omdat de rand van de case niet over het scherm gaat. Weinig bescherming dus. Daarnaast past mijn oplaadkabel niet in het kleine gat dat er voor is. Soms laadt mijn gsm niet op omdat de case in de weg zit. De case is ook vrij glad aan de achterkant waardoor ik vind dat ik weinig grip heb.

Goede kwaliteit, snelle levering

Kreeg het hoesje snel binnen. Toen bleek dat ik een verkeerde had besteld (paste niet om mijn mobiel). Retour was de volgende dag verwerkt en binnen een aantal werkdagen had ik een passend hoesje. Deze past als gegoten. Daarnaast is het een stevige kwaliteit en glijdt het materiaal niet. Top!

Perfecte klantenservice

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst bij Casetastic en het hoesje in goede orde ontvangen. Echter na een paar dagen liet de opdruk op het hoesje los. Via mail kreeg ik super snel reactie met een oplossing of ik mijn geld terug wilden of kosteloos een nieuw hoesje. Ondanks dat het hoesje niet helemaal naar wens was is de klantenservice echt top! Snelle reactie en een goede oplossing.

Prima produkt voor een prima prijs!

Prima ervaring hoor.

Snelle levering, goede service en mooie producten

...

Goede kwaliteit en leuk design

Goede kwaliteit en een mooi design op het hoesje. Super blij mee!

Geen fijne ervaring

Erg lang moeten wachten op mijn bestelling. Ik bestelde een hoesje voor Huawei P9Lite dit stond ook op het doosje. Ik wou vandaag het hoesje gebruiken, geen gaatje vr de oortjes en de knopjes aan de zijkant staan ook fout.

Hoge kwaliteit en mooie ontwerpen!

Ik heb een wallet case gekocht voor mijn Samsung Galaxy A50. Ik had al eerder eenzelfde soort wallet case voor mijn Samsung Galaxy J5 gekocht. Beide cases zijn van goede kwaliteit, mijn vorige had na anderhalf jaar intensief gebruik alleen wat lichte schade aan de hoekjes en vouwlijnen en de lijmlaag die de softcover voor de telefoon aan de wallet bevestigde liet langzaam steeds verder los. Dit vind ik persoonlijk maar een klein probleem en logisch na intensief gebruik (veel in en uit zakken met ritsen doen en veel open/dicht en in en uit de rechtop stand vouwen). Het design op zich is al die tijd mooi gebleven, het is niet vervaagd of afgebladderd (afgezien van de hoekjes). Daarom vind ik deze hoesjes kwalitatief goed en de designs zijn ook nog eens erg mooi.

Design en kwaliteit gewaarborgd!

Ik heb al twee telefoonhoesjes besteld van Casetastic en ze zijn fantastisch! Mooie ontwerpen met levendige kleuren, ze gaan lang mee, mijn eerste heb ik bijna 1,5 jaar gebruikt en het materiaal was eigenlijk nog steeds in goede toestand. Beschermen de telefoon ook echt heel goed, geen enkele beschadiging op de delen die bedekt zijn door het hoesje!

Lireweg 11

7051HW Varsseveld