goede kwaliteit

Prijs kwaliteit zeer goed

Uitstekende informatie en service

Alles verloopt exact zoals beloofd

Uitstekende sousvide zakjes

De geleverde sousvide zakjes voor buitenkamer voldoen helemaal aan mijn verwachtingen en gedragen zich perfect ook op hogere temperaturen (80 a 90 °C)

Product zoals beloofd

Tevreden over het gemak en gebruik van de zakken

Zeer tevreden over de zakken, ik gebruik die alleen om voedsel in te vriezen ,vacuüm verpakt.

Goede sous vide!

Ik had bij kenners een sous vide pakket besteld. Producten zijn goed aangekomen alleen wel met wat vertraging wegens een probleem bij de vervoerder DPD. De communicatie vanuit Kenners had ik het liefst op tijd en uit eigen initiatief gezien, om te melden dat er vertraging zou zijn. Helaas het even geduurd voordat ik ze zelf kon bereiken. Uiteindelijk wel erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het pakket is in goede orde ontvangen en de kwaliteit van de producten is uitstekend.

Uitstekende service voor een goede prijs

Supersnel in huis gekregen.

Excellent service

Good fast service, product was well packaged.

Snelle levering en kwaliteit zakken

Niet altijd alles direct bestelbaar maar over het algemeen ruim assortiment met goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

top service

alles verliep heel vlot en mooi op tijd geleverd

Lieferung wie angekündigt

Cooles Teil, bin zufrieden

Heel erg tevreden!

Goede website, veel geleerd over Sous vide. Goede kwaliteit producten tegen een schappelijke prijs.

Gewoon goed

Alles werkt zoals verteld en verwacht

geweldig

Ik ben er gelijk mee begonnen, zowel het vlees als de groente in sealen met het vacumeer apparaat, en daarna in het waterbad met de Roner, zo heet het apparaat heb ik gelezen in het sous vide kookboek. en ja de winterpeen was geweldig qua kleur en smaak en de kipfilet met farce was heel erg mals , toen het uit de sous-vide bak kwam. Ook de isolatiebolletjes zijn handig, , dit houd de verdamping tegen.

Snelle levering van goede producten

Fijn telefonisch contact gehad met goed advies. Daardoor alles in 1 keer goed kunnen bestellen en met de kerst waanzinnig gekookt en vooral heerlijk gegeten!

Duurt erg lang

Sinaasappel en citroen gedroogd in de dehydrator. In het receptenboekje staat 8-10 uur. Helaas is dit op stand 2 niet haalbaar. Nu op stand 3 gezet en nu wel echt droog. Dus het werkt prima, kost alleen meer tijd of een hogere stand gebruiken.

Stevige sousvide bak

Stevige bak voor sousvide bereiding. Sluit goed af waardoor je minder warmte verliest.

Goede en snelle service

Goede en snelle service en levering en product voeldoet aan de verwachtingen.

Als beginnend sous vide gebruiker al heel veel kennis opgedaan via jullie site en FAQ’s

De producten die ik via jullie heb gekocht zijn geweldig.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel net als snelle levering en een goede klantenservice.

what you see is what you get

what you see is what you get !!

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

De kwaliteit is uitstekend

Helaas zat er geen tabel in de doos welke wel zou worden bijgeleverd

So far, so good

Bestelling is op voorraad en vlot geleverd.

Super goed

Goeie site, veel keuze, vlotte levering en makkelijk om te bestellen.

Molenbaan 7

2908LL Capelle aan den IJssel

Over Sousvidekenner.nl

Kenners.nl is een online warenhuis met verschillende webshops die zich elk richting op een specifieke niche, onder leiding van tenminste één Kenner die wordt ondersteund door ons support center. Wij streven naar het aanbieding van hoge kwaliteit producten, heldere communicatie, uitstekende bereikbaarheid en betrouwbare levering van uw bestelling. En dat alles voor een gunstige prijs en de beste service. Ons motto: kennis maakt het verschil! We kennen onze producten, geven u graag eerlijk advies en helpen u ook ná de verkoop met eventuele vragen en problemen.