Vind dit één van de beste hulpmiddelen in mijn keuken. Maakt eten bereiden zoveel makkelijker en een perfecte cuisson
Ik bestelde een Wartmann Vacumeermachine semi-pro .. samen ook de qualitatieve serie liquide Ziva Food storage boxen.... Problemen met deze laatste werd intensief onderzocht en gecrediteerd..Ik kon nieuwe en aangepaste storage boxen bestellen .....Geen enkele mail hierover bleef onbeantwoord en of opgevolgd.....Misschien binnenko rt een Buffalosous vide koken
Beste Mimi, Bedankt voor je feedback en het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop en de ervaring die je hebt gehad. We willen graag de situatie verduidelijken en reageren op de punten die je hebt aangegeven. Ten eerste, betreffende de vacuümbakjes, willen we benadrukken dat er geen contact is geweest voorafgaand aan de bestelling en dat we niet de specifieke bakjes voor jouw vacuümmachine hebben aanbevolen. Onze klantenservice is zeer goed bereikbaar en staat altijd klaar om klanten te helpen met hun vragen en zorgen. Het is jammer dat de bakjes zijn gescheurd, maar we waarschuwen duidelijk op de productpagina over de mogelijke problemen bij gebruik van onze goedkoopste bakjes met de krachtigste vacuümmachine. Het is belangrijk om de instructies op de productpagina en in de handleiding te volgen om dergelijke situaties te voorkomen. Betreffende de sealstrip, kunnen we begrijpen dat het frustrerend is dat deze los is gekomen na slechts enkele keren gebruik. Echter, zoals eerder aangegeven, is het belangrijk om de instructies in de handleiding goed te volgen en de machine op de juiste manier te gebruiken. Als de sealstrip loslaat na verloop van tijd, kunnen we reserveonderdelen leveren tegen een redelijke prijs. We vinden het jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad, maar we willen benadrukken dat we altijd ons best doen om klanten te voorzien van duidelijke informatie en hulp bij eventuele vragen of problemen. Het is belangrijk om zorg en aandacht te besteden aan de instructies die bij onze producten worden geleverd om een optimale werking te garanderen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Met vriendelijke groet, Het Kenners team
Original anmeldelse
Ik bestel 1. een Vacumeermachine met doosjes erbij die men mij aangeraden had hier door het bedrijf ....nà mijn aankoop gaan de 3 doosjes stuk voor stuk STUK....Melding ..ah maar jouw machine is hiervoor "te sterk" ....En er is precies 1 doosje dat wèl zou passen voor mijn machine ...."niet op voorraad momenteel"......2. Ik gebruik de machine amper en mijn sealerstrip is al vanaf dag 1 "los te zitten ..(had het moeten meedelen msschn)Nà misschien 4x gebruikt te hebben werkt de machine helemaal niet meer ." Antwoord v Kenners.nl "zegelstrip inderdaad niet meer goed is en valt niet onder de garantie" Bestel er een nieuwe en de plaatsing ervan kan je vinden in de bijgeleverde werkwijze.....
Goed product tegen een acceptabele prijs.
Vrijdagnamiddag besteld en reeds zaterdagvoormiddag geleverd. Eerste maal Ziva vacuumzakken besteld en heel tevreden van kwaliteit.
De bestelde vacuumzakken had ik zeer snel na bestelling al ontvangen: tevens goede kwaliteit (met tegenwoordig een handige inkeping om de zakken te openen)
Heb mijn bestelling als positief ervaren, vlotte verzending, prima communicatie en product prima aangeleverd
professioneel . waardevolle items
Mooi vacuumeer apparaat aangeschaft. Supersnelle levering, met als extra een scala aan bijbehorende zakken. Goede overzichtelijke website!
Snelle en verzorgde levering.
Snelle service Alles keurig op tijd ontvangen
Goede kwaliteit en prijs. Eenvoudig bestellen en snel geleverd!
Heel gemakkelijk in gebruik,alles is perfect gegaard,de hobby kok in mij kan zich volledig uitleven. Gewoon super!
Goede kwaliteit
Snel geleverd mooie producten
Handig in gebruik. Mooi design.
Onze Hendi koudrook machine was snel geleverd en werkt uitstekend.
Plastic zakjes wel vrij duur.
Ruime keuze, duidelijke uitleg bij producten. Snelle levering correcte prijs.
Vlot geleverd en goed verpakt. Bak is van goede kwaliteit. De deksel is aan de randen scherp.
Goede prijs, netjes verpakt en snel geleverd. Een zeer goede aanvulling voor mijn sous vide stick. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Order direct behandeld en zeer snel geleverd. Geen bemerkingen!
Erg tevreden met de geleverde crock pot
Mijn bestelling was er de dag nadien al , doch niet ter plaatse DPD heeft afgeleverd bij een afhaalpunt en hebben GEEN moeite gedaan om ter plaatse te leveren , er is NIEMAND geweest er is de ganse dag iemand thuis geweest Aangezien het afhaalpunt van thuis NIET bereikbaar is met het openbaar vervoer heb ik beroep moeten doen op derden voor afhaling Als de koerierdienst de opdracht wil moeten ze het correct uitvoeren
Beste Jules, Bedankt voor het delen van je ervaring met de levering van je bestelling. We vinden het vervelend om te horen dat DPD je pakket niet op de afgesproken locatie heeft afgeleverd, ondanks dat er iemand thuis was om het in ontvangst te nemen. We begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt, vooral omdat het afhaalpunt niet gemakkelijk bereikbaar was met het openbaar vervoer. We willen benadrukken dat dit niet de service is die we onze klanten willen bieden en dat we de situatie betreuren. We zullen een klacht indienen bij DPD om dit probleem aan te kaarten en te voorkomen dat het in de toekomst opnieuw gebeurt. Namens DPD willen we onze excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Met vriendelijke groeten, het Kenners team
Snelle levering en netjes verpakt
Top , top , top , onlangs nieuwe toestellen besteld omdat de mijne het hadden begeven na 5 jaar intensief gebruik , op aanraden van de kenners en de review een foodsaver vacumeermachine en een sousvide stick van Ziva aangeschaft , zeer tevreden over. Ik bestel uitsluitend nog bij deze mensen , gegroet Danny
7 Molenbaan
Capelle aan den IJssel 2908LL