Svar fra virksomhedsejeren
Beste F,
Hartelijk dank voor uw geduld en begrip. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met Kenners BV deelt en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak rondom de levering van uw bestelling.
We willen benadrukken dat we elke bestelling, ontvangen voor 22:00 uur, met de grootste zorgvuldigheid en snelheid behandelen. Na uw bestelling wordt deze direct verwerkt en nog dezelfde avond (rond middernacht) aan onze vervoerspartner overgedragen. De melding van de verzenddatum die u ziet, reflecteert wanneer de vervoerder het pakket heeft gescand, niet het moment van onze overdracht. Wij begrijpen dat dit verwarring kan scheppen en werken continu aan een verbeterde communicatie hieromtrent, maar zijn daarin volledig afhankelijk van de keuzes van de vervoerder. We werken constant en hard om deze samenwerking en prestatie te verbeteren.
Uw tevredenheid en vertrouwen zijn essentieel voor ons, getuige onze score van 9,4 uit meer dan 4.171 beoordelingen, waarbij een indrukwekkende 98% ons aanbeveelt. We streven ernaar deze hoge standaard te handhaven en uw ervaring te verbeteren, zelfs in het licht van onvoorziene omstandigheden met onze verzendpartners.
Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we klaar om u te ondersteunen. U kunt ons bereiken op 085 301 2306 of per e-mail via onze helpdesk [email protected]. Uw feedback is cruciaal voor ons om te blijven groeien en verbeteren.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners / SousVideKenners team